0.00 / 0 bedømmelser

Bolanderregnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Mit navn er Susanne Bolander. Min faglige baggrund er skatterevisor og revisor HD i regnskab og økonomi.

Jeg har gennem en årrække været ansat som revisor hos Grønlands Revisionskontor A/S i Nuuk, men er nu vendt hjem til min fødeby Skagen.

Jeg har således stor erfaring indenfor regnskab, bogholderi, og jeg tilbyder med baggrund i mine erfaringer fra såvel revisionsbranchen som skat en kompetent og effektiv løsning af alle din virksomheds regnskabsmæssige opgaver.

Samarbejdet med dig og din virksomhed bygger på gensidig tillid, og jeg er naturligvis interesseret i et løbende langvarigt samarbejde, hvorved et kontinuerligt bogholderi af høj kvalitet sikres.

Jeg løser primært bogførings- og økonomiopgaverne i regnskabssystemet e-conomics, idet jeg finder, at særligt e-conomics kan tilpasses individuelt alt efter hvilken slags virksomhed, du har og efter hvilke opgørelser netop din virksomhed løbende har brug for.

Hvis din virksomhed i forvejen bruger et andet regnskabssystem, vil det ikke udgøre noget problem for mig i fht. til at varetage bogførings- eller regnskabsopgaverne. I disse tilfælde vil aftalen indebære, at jeg bogfører ude i din virksomhed.

Bolanderregnskab.dk er medlem af FFB - Foreningen Freelance Bogholdere.

Bolanderregnskab.dk har professionel ansvarsvarsforsikring.Bolanderregnskab

Rimmervej 14
9990 Skagen
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af CEREDA

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her