Bolanderregnskab Skagen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bolanderregnskab Skagen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Mit navn er Susanne Bolander. Min faglige baggrund er skatterevisor og revisor HD i regnskab og økonomi.

Jeg har gennem en årrække været ansat som revisor hos Grønlands Revisionskontor A/S i Nuuk, men er nu vendt hjem til min fødeby Skagen.

Jeg har således stor erfaring indenfor regnskab, bogholderi, og jeg tilbyder med baggrund i mine erfaringer fra såvel revisionsbranchen som skat en kompetent og effektiv løsning af alle din virksomheds regnskabsmæssige opgaver.

Samarbejdet med dig og din virksomhed bygger på gensidig tillid, og jeg er naturligvis interesseret i et løbende langvarigt samarbejde, hvorved et kontinuerligt bogholderi af høj kvalitet sikres.

Jeg løser primært bogførings- og økonomiopgaverne i regnskabssystemet e-conomics, idet jeg finder, at særligt e-conomics kan tilpasses individuelt alt efter hvilken slags virksomhed, du har og efter hvilke opgørelser netop din virksomhed løbende har brug for.

Hvis din virksomhed i forvejen bruger et andet regnskabssystem, vil det ikke udgøre noget problem for mig i fht. til at varetage bogførings- eller regnskabsopgaverne. I disse tilfælde vil aftalen indebære, at jeg bogfører ude i din virksomhed.

Bolanderregnskab.dk er medlem af FFB - Foreningen Freelance Bogholdere.

Bolanderregnskab.dk har professionel ansvarsvarsforsikring.
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af CEREDA

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden