Boligadministratorerne A/S København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Boligadministratorerne A/S København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Boligadministratorerne A/S er en uvildig og uafhængig ejendomsadministrationsvirksomhed med administration af ejendomme såvel i København som resten af Danmark. Vi har speciale i andelsboligforeninger, men tilbyder ejendomsadministration af alle boligtyper.

Vi tilbyder ikke “periferiydelser” som byggeteknisk rådgivning, ejendomsservice og lignende, da der efter vores opfattelse i flere situationer opstår modsatrettede interesser mellem sådanne ydelser, for eksempel mellem byggeteknisk rådgivning på den ene side og byggeadministration på den anden.

Som kunde hos Boligadministratorerne er du sikker på, at vi kun har interesse i det direkte samarbejde. Ud over, at vi alene tilbyder selve kernen i ejendomsadministration, er det hos os, dig som kunde, der vælger samarbejdspartnerne, som f.eks. bank, kreditforening, advokat og revisor. Kun på den måde kan du være sikker på, at få en 100 % uvildig rådgivning og ejendomsadministration.

Boligadministratorerne har ingen formidlingsaftaler, aftaler om provision, returkommission eller lignende med samarbejdspartnere. Men vi arbejder tæt sammen med relevante samarbejdspartnere, og vi kan derigennem henvise til advokater, byggesagkyndige rådgivere, banker, kreditforeninger med flere, men det er i sidste ende dig, der selv vælger samarbejdspartnerne, med mindre du ønsker, at vi vælger for dig.

Vi lægger i høj grad vægt på kvalitet, gennem personlig kontakt, individualitet og stort engagement. Vi tilbyder enhver form for ejendomsadministration i København og resten af landet lige fra administration af opkrævninger, rykkerkørsel, betaling og bogføring af bilag til en totaladministration af hele ejendommen – vi tilpasser vores administrationstilbud efter behov.

Vi er medlem af brancheorganisationen Ejendomsforeningen Danmark, og har tegnet de nødvendige ansvars- og kautionsforsikringer.

Du kan med andre ord trygt overlade ejendomsadministrationen til Boligadministratorerne, hvad enten ejendommen ligger i København eller et andet sted i Danmark.
dansk
Ejendomsadministrator

Certificeringer

Advokat
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste