Boligraadgiver.dk Ringsted
Ageras rating star
4.95 / 5 stars 63 reviews
Boligraadgiver.dk Ringsted
Ageras rating star
4.95 / 5 stars 63 reviews

Information

VI ER PÅ DIN SIDE - når du handler bolig Skal du købe eller sælge din ejerbolig, andelsbolig eller dit fritidshus? Vi rådgiver om alle forhold i en ejendomshandel, og udarbejder og tinglyser alle relevante dokumenter, f.eks. købsaftaler, skøder, skifteretsattester, refusionsopgørelser. Vi tilbyder alle kunder et online rådgivningsmøde. Ved rådgivning om boligkøb eller boligsalg, gennemgår vi købsaftalen og alle handlens dokumenter. Vi sætter 1-1½ time af til mødet. Vores mange års erfaring indenfor bolighandel og rådgivning stiller vi til rådighed for vores kunder. Derfor kan vi også hjælpe dig med forhandling af pris og vilkår på ejendommen, hvis dette endnu ikke er afsluttet.

**VI HAR ALTID LIGGET I TOP-5 BLANDT AGERAS 2.200 RÅDGIVERE/ADVOKATER**

**- OG LIGGER P.T. SOM NUMMER 3!!**

**DET ER VI STOLTE AF - OG VI ER STADIG PÅ DIN SIDE!!!**

Vores kunder siger bl.a. ”Fantastisk” ”Seriøs og professionel boligrådgivning” ”Yderst professionelle og hjælpsomme rådgivere gør boligkøbet smertefrit” ”Særdeles kompetent boligrådgiver som gav os ro i maven” Se nogle af vores bedømmelser på vores hjemmeside: www.boligraadgiver.dk
dansk
Fremragende score
Jurist

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Ejendomsmægler

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.95 / 5 stars 63 reviews
Thomas Bechnabb for 7 år siden
Vi fik top professionel behandling af Michael Christensen igennem hele forløbet, som var vores første boliginvestering. Både rådgivning og hjælp til prisforhandling var høj klasse. Der blev altid svaret tilbage på henvendelser og spørgsmål, ofte uden for normal åbningstid. Telefon/Mail møder forløb uden problemer og var rigtig brugbare. Vi siger mange tak :)

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
4.95 / 5 stars 63 reviews
Thomas Bechnabb for 7 år siden
Vi fik top professionel behandling af Michael Christensen igennem hele forløbet, som var vores første boliginvestering. Både rådgivning og hjælp til prisforhandling var høj klasse. Der blev altid svaret tilbage på henvendelser og spørgsmål, ofte uden for normal åbningstid. Telefon/Mail møder forløb uden problemer og var rigtig brugbare. Vi siger mange tak :)
Line Nissen for 7 år siden
Blev sat i forbindelse med Gitte fra Boligrådgiver.dk via Agera. Har fået en helt igennem fantastisk betjening fra start til slut i en bolighandel, hvor der også var lidt "knaster" på vejen. Mine bedste anbefalinger til Gitte - hun kan sit kram, er fleksibel på tid, følger op og følger tingene til dørs! At rådgivningen foregår via telefon/mail er absolut ingen hindring:-)
Linda Nørgaard for 7 år siden
Jeg havde hele vejen igennem en oplevelse af at være i helt trygge hænder. Gitte var rigtig godt forberedt og ledte mig med sikker hånd igennem købet. Kan varmt anbefale Boligrådgiverne til andre!
Oskar Thor Jonsson for 7 år siden
Vi valgte boligraadgiver.dk til at være vores rådgiver i genom bolighandel. Vi fik en fantastisk service. Det gave os en stor tryghed at have nogen som varetag vores interesse. Kan stærkt anbefale den. Vil uden tvivl bruge boligraadgiver.dk igen.
Rasmus Vestergaard for 7 år siden
Jeg kan kun give Boligraadgiver.dk min varmeste anbefaling. Vi stod som førstegangs købere og fik Michael Christensen som rådgiver. Han meget omhyggelig og tog sig tid til at forklare alle de finere detaljer i dokumenterne. Servicen har været helt i top, og vil til enhvertid bruge dem igen.
Lilja for 7 år siden
Jeg opplever at Gitte som var vår boligrådgiver gjorde en strålende jobb. Hun var faglig dyktig, noe som ga trygghet i våres sak. Jeg opplevde god kvalitet på hennes arbeid. Vi absolutt anbefale henne. Hvis vi har behov for boligrådgiver på ny, kommer vi til å velge Boligrådgiver.dk.
daniel elias for 7 år siden
vi er glad for Gittes arbejde, hun var grundigt, nem at tale med og altid hjælpsom, ikke mindste fik god pris. daniel
Per Thuesen for 7 år siden
Professionel og omhyggelig og tillidsvækkende
Maiken og Michael. for 7 år siden
God oplevelse alt i alt, meget professionelle, dog lidt kludder i navnene til tider:)
Kirsten Jans for 7 år siden
Haft en meget positiv oplevelse, hvor kemien oven i købet var super god. Meget kompetent.
Mette Foss Andersen for 7 år siden
God og fleksibel boligrådgiver og advokat. Der var intet negativt.
Brian Nielsen for 7 år siden
Vi fandt Gitte fra bolig rådgiverne igennem Agera. Gitte gjorde et rigtig godt stykke arbejde og gav sig tid til alle vores spørgsmål. Fast pris og ingen dikkedar. Kan klart anbefales.
Jens Raaholdt for 7 år siden
Gitte Hansen fra boligraadgiver.dk var utrolig hjælpsom og meget professionel i sin måde at arbejde på. Hun sprang ikke over hvor gærdet var lavest, men derimod satte sig ind i tingene. Dette hjalp os til at få et ekstra afslag i prisen på huset. Vi var utrolig trygge i hendes hænder hele vejen igennem. Vi var førstegangs købere og havde derfor sikkert flere spørgsmål end andre. Tingene var altid sat professionelt op og skrevet på en forståelig måde! Vi kan klart anbefale boligraadgiver.dk og Gitte Hansen Med venlig hilsen Jens Raaholdt & Marie Louise Bjerregaard Kolding
May Kondrup Olesen for 7 år siden
Venlige og hurtige tilbagemeldinger...
Nickolai Johansen for 7 år siden
Vælg denne rådgiver, giver super behandling, samt rigtig god rådgivning, de er grundige og yderst behjælpelige,, Alle sine penge værd!
Henrik Pedersen for 7 år siden
Meget fin rådgivning og godt informationsniveau hele vejen igennem.
Torben Thurø Nielsen for 7 år siden
Vi kan kun sige, at vi har haft en god oplevelse af virksomheden. vi har kunnet holde god kontakt ved hjælp af telefon og mail.DE var altid gode til at ringe tilbage ,hvis vi havde spørgsmål. Og ved gennemgang af den endelige handel, havde vi et godt møde ved hjælp af Skype. Så vi havde ingen problemer med at de havde kontor i Ringsted og vi bor på Fyn.
Morten Brandt for 7 år siden
Vi har haft et godt samarbejde med boligraadgiver.dk der har hjulpet os med vores huskøb. De stod altid klar til at hjælpe med store og små spørgsmål. Vi er meget tilfredse med firmaet.
Morten og Michelle for 7 år siden
De hjalp kæresten og mig med at købe vores første hus og selvom det er en kæmpe proces i sig selv, havde de styr på tingene hele vejen igennem. Det var rart at vide at alle dokumenter blev gået grundigt igennem og at vi kunne få svar på alle vores spørgsmål. alt i alt, en rigtig god oplevelse!
Allan Andersen for 7 år siden
De var super gode til at forklare tingene så man faktisk forstod hvad det betød og hvilke effekter de valg vi tog ville have.
Bettina Faust for 7 år siden
Vi har fået en super oplevelse med Gitte. Hun er yderst kompetent og har svar på alt, vi havde brug for. Tingene var bare iorden. Selv ejendomsmægleren som vi købte huset igennem var imponeret.
John Daldorph for 7 år siden
Virkelig godt og hurtigt arbejde, hjalp os også med problemer med banken, som slet ikke var med i vores betaling til ham.
Valborg Top for 7 år siden
Rådgivningen var meget personlig, og der blev gjort en kæmpe indsats for at imødekomme vores behov, herunder en ganske presset tidsfrist. Jeg kan varmt anbefale rådgivningen.
Helle Guldbjerg for 7 år siden
Vil til enhver tid bruge Boligraadgiver.dk igen og vil hermed gerne give de bedste anbefalinger til andre.
Line Skar for 7 år siden
Det var ikke den store arbejdsopgave, men den blev udført hurtigt og på bedste vis. Virker kompetent og professionel.
Louise Højland Hansen for 7 år siden
Der var styr på tingene og jeg kunne altid ringe eller skrive ved den mindste tvivl
Lars Mygind Hansen for 7 år siden
Gitte Hansen var bare rigtig god, hun klarede opgaven til fuld tilfredshed. Jeg vil klart anbefale hende til andre.
Åse Lund for 7 år siden
Vi fik god rådgivning. Brugte skypemøde og mange mails og telefonsamtaler. Har været i trygge hænder her! De kunne have været en hjælp i forhandlingerne og med banken, men det havde vi selv ordnet inden. Og så var det billigt.
Vibeke Nielsen for 7 år siden
Har fuldt op på alting
Trine Madsbøll for 7 år siden
Rigtig godt, rette hjælp og service til en god pris..
Maria Roed for 7 år siden
Jeg må sige, at Boligraadgiver.dk i den grad har gjort et fantastisk stykke arbejde. De tager sig al den tid man behøver, og er simpelthen så søde og hjælpsomme. De har gjort et meget bedre arbejde, end jeg egentlig havde forventet, og sørgede virkelig for at følge ALT til dørs. Både med besværlig sælger, mægler og ejerforening. De får de varmeste anbefalinger herfra!
Roberto -- for 7 år siden
Vi fik god og kompetent rådgivning og følte os i trygge hænder hele vejen igennem processen.
Bente Frimann for 7 år siden
Meget imødekommende, super venlig, hurtig og kompetent rådgivning. Advokaten blev valgt udfra at prisen var langt lavere, end de andre der var blevet anbefalet til mig. Jeg anbefalede efterfølgende Michael Christensen til nogle venner. Han sendte herefter en meget fin gave, som tak for at have anbefalet ham. Super hjælpsom oplevelse.
Jess Pedersen for 7 år siden
Som første gangs købere valgte vi helt rigtigt, da vi valgte Boligrådgiver.dk! Gennem hele forløbet har Boligrådgiver.dk, og i særdeleshed Gitte, været en god rådgiver og sparringspartner, og vi har været helt trygge i hele forløbet. Vi kan kun varmt anbefale Boligrådgiver.dk!
Charlotte Birch Forstberg for 7 år siden
Kan varmt anbefale Boligraadgiver.dk.
Tina Juul Falkenberg for 7 år siden
Jeg har følt mig tryg som førstegangs køber hele vejen igennem. Jeg har fået råd og vejledning, så jeg har kunne træffe de rigtige beslutninger og følt, jeg selv har haft overblik og kompetence til at turde købe mit hus. Jeg vil til enhver tid benytte mig af - og anbefale - Boligraadgiver.dk igen, hvis der bliver mulighed for det.
Sabrina for 7 år siden
Vi fik hjælp hele vejen og svar på alle vores spørgsmål. Det blev et rigtig godt forløb og vi følte os meget trygge.
Kristian Thestrup for 7 år siden
God flexibel løsning til en god pris. Jeg vil vælge dem næste gang også
Inger Bjerrum Bentzon for 7 år siden
Jeg er fuldt tilfreds med den service jeg har fået - tingene er blevet ordnet effektivt og godt og jeg har følt mig velunderrette under hele forløbet.
Birthe Svarrer for 7 år siden
Vi har fået en meget kompetent og professionel service af Gitte. Hun har været fantastisk til at følge op på tingene og orientere os om næste skridt i forløbet. Hele vejen igennem en oplevelse i særklasse.
Rose Rasmussen for 7 år siden
Fin service, hjælpsomhed, punktlig.
Ivan Nielsen for 8 år siden
Jeg har haft fornøjelsen at blive betjent af Michael, som har hjulpet igennem vores hus køb. Michael var hurtig ogf utrolig grundig ved gennemgang af div offentlige papirer. Kan kun anbefale Boligraadgiver.dk
Helle Sørensen for 8 år siden
God vejledning. Altid til at få fat på. Meget venlige og professionelle. Vi kunne få det som vi ville have det, og har følt os trygge hele vejen igennem.
Carina og Steven for 8 år siden
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved boligrådgivning fra boligraadgiver.dk. Der har fra starten af været taget kyndig hånd om vores sag ved køb af ejerlejlighed. Selvom vores rådgiver ikke nødvendigvis havde specifik geografisk kendskab ved køb af ejendommen, havde rådgiveren omfattende kompetent viden om det brede spektrum, man berører ved køb af fast ejendom. Vores rådgiver har været fleksibel og altid til at få fat i - og forstående og lyttende til vores eventuelle bekymringer. Alt i alt en kompetent, empatisk og helhedsorienterende rådgivning fra boligraadgiver.dk.
Mads Walsted for 8 år siden
Vores oplevelse med boligraadgiver.dk, som førstegangskøber, har været positiv. Vi har følt os trykke med den rådgivning vi har modtaget. Gennem hele forløbet har der været en seriøs og professionel rådgivning.
Søren T Rasmussen for 8 år siden
Michael Christensen gav god og grundig rådgivning igennem hele forløbet, også da der opstod problemer med el-installationen efter overtagelsen. Jeg kan godt anbefale boligraadgiver.dk :)
Tina Falkenberg for 8 år siden
Jeg har løbende haft kontakt med Gitte Hansen. En frisk 'pige', med en stor tålmodighed. Jeg har lært meget undervejs, fordi Gitte har været god til at forklare mig tingene. En engels tålmodighed, har hun. Jeg valgte at betale en smule ekstra - end den i forvejen meget konnurrencedygtige pris - og lod Gitte stå for prisforhandlingen med sælger. Lad os bare sige, at de penge hentede hun hjem :-) Jeg kan ikke sige noget negativt om Boligraadgiver overhovedet. Gitte og jeg har klaret det hele over telefon/mail - kunne godt savne at se, hvem jeg taler med. Men jeg har selv valgt Skype fra. Alt i alt en rigtig god oplevelse - som jeg kun kan anbefale til min omgangskreds.
Torben Thurø Nielsen for 8 år siden
Det var et fint skypemøde, og som al den yderlig kommunikation præget af stort engagement. Hurtig og effektiv besvarelse af vore spørgsmål. Mvh Allis og Torben T. Nielsen
Katrin for 8 år siden
Først igennem en budgivning (som ikke blev til huskøb) og senere et fuldendt huskøb har Gitte og Michael hele vejen været enormt hjælpsomme og meget professionelle. De har svaret på alle (dumme) spørgsmål fra vores side og ALTID været kontaktbare, uden at man på noget tidspunkt skulle vente på svar. Vi følte os trygge og havde på alle tidspunkter indtrykket, at der blev arbejdet igennem og forhandlet til vores fordel. Gitte og Michael har håndteret hele købsprocessen - samt al kontakt til mægler og sælger - til allerbedste karakter, og vi kan varmt anbefale dem til alle huskøbere. Hilsener fra en meget tilfreds familie med et nyt hus
Kim Holm Andersen for 8 år siden
Man er ikke i tvivl, når man måder erfaring og faglig stolthed og dette er tilfældet med Boligraadgiver.dk Jeg kan kun anbefale dem. Rådgivning fra A-Z...... Kim Andersen
Mette-Lene Jørgensen for 8 år siden
Jeg har fået stor hjælp af Gitte Hansen. Da jeg skulle have tinglyst et skøde. Og er ikke i tvivl om, at hvis jeg får brug for hjælp igen, henvender jeg mig til hende.
Henrik Christensen for 8 år siden
Aldeles glimrende og effektiv assitance, i en sag om en nødlidende ejendom som viste sig at være mere end almindelig kompliceret.
Jacob for 8 år siden
Boligrådgiver.dk og Gitte Hansen har været yderst kompetent og har været god til at holde tungen lige i munden, når det kneb for os andre. Vi har købt et lille sommerhus på Orø. Så selvom det måske ikke er den mest komplicerede handel i verdenshistorien har Gitte være super professionel fra A til Z. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling med på vejen.
johan for 8 år siden
super god oplevelse. Meget professionelt arbejde - ud over det sædvanlige!
Camilla Ørtoft Jensen for 8 år siden
Jeg havde fornøjelsen af Gitte Hansen som rådgiver i forbindelse med køb af lejlighed. Gitte var en stor hjælp gennem helt forløbet, og gjorde alt for at sikre, at mine krav og interesser blev imødekommet så vidt muligt. Gitte var hurtig til at svare, og gav kompetent vejledning hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Gitte Hansen som boligrådgiver, og vil helt sikkert benytte hende igen, hvis det bliver aktuelt. - Camilla Ørtoft
Vibeke Agerlin Beck for 8 år siden
Boligrådgiveren er en klar hitter, super professionel og vil helt sikkert blive brugt igen, hvis det bliver nødvendigt, kan klart anbefales.
Pia Vachek og Claus Hundahl Hvass for 8 år siden
Efter at have fået kontakt med boligraadgivning.dk, og derigennem Michael Christensen, fik vi hurtigt sendt alle dokumenter dertil. Efter kort tid kontaktede Michael os, og vi fik sat et møde i stand over Skype. På dette møde overraskede Michael os med sin grundighed, og han havde allerede fundet flere ting i salgsopstillingen vi skulle være opmærksom på. Vi er begge godt uddannede, og synes vi har blik for detaljen, men Michael viste, hvor vigtig professionel rådgivning er. Han havde altid tid til os, hvilket var meget vigtigt, da vi er førstegangskøbere. Dette betød også, at vi satte stor pris på hans tålmodighed med vores mange spørgsmål. Vi undersøgte flere boligadvokater inden vi valgte boligraadgivning.dk, og valgte heldigvis de billigste. Skulle vi bruge boligadvokat igen, vil vi helt klart vælge boligraadgivning.dk igen. Hermed vores bedste anbefalinger! Med venlig hilsen Pia og Claus Korsør
John D. Nielsen for 8 år siden
Da vi stod for at bytte bolig med vores søn og svigerdatter (vi overtog deres lejlighed i bytte for vores hus) blev vi anbefalet at benytte Michael Christensen fra Boligraadgiver.dk i forbindelse med udarbejdelse af skøde samt handelsdokument. Vi kan kun anbefale Michael Christensen og har kun positivt at sige om den måde han har løst opgaven på. Prisen for det udførte arbejde var rigtig god – ja der blev endda udført mere arbejde end vi betalte for. Et rent 12-tal, flot flot. John D. Nielsen
Ulrik Schou Bogh for 8 år siden
Her får du virkelig noget for pengene. Prisen er lav, men det går ikke ud over kvaliteten. Det er sjældent man kan sige at man får mere end man forventer, men det kan jeg sige om boligraadgiver.dk. Der er stor fleksibilitet i mødetider, som betød meget for os i en travl hverdag som småbørnsforældre. Vi kunne foretage møde om aftenen over skype efter børnene var puttet. Spar pengene på en dyr advokat. Her får du samme høje service og tryghed gennem hele handlen som hos de dyre advokater. Desuden er de gamle egendomsmæglere på sælgers side, så de kender alle tricks som bruges af disse mæglere. Fordi jeg fik højere service end jeg forventede kan jeg kun give dem topkarakter.
Johannes Dalbjerg for 8 år siden
Jeg søgte på nettet efter hjælp til tinglysning og skødeskrivning i forbindelse med køb af min søns bolig. Valget faldt på boligrådgiver.dk. Her fik jeg fra første færd den hjælp, jeg havde brug for. Alt foregik via mails og internettet. Der var hurtig respons på alt. Tinglysning og skødeskrivning blev klaret flot og blev fulgt helt til dørs til sidste punktum.
Mettemarie Bergqvist for 8 år siden
Fra første kontakt med boligraadgiver.dk blev vi guidet og hjulpet godt på vej igennem vores første huskøb. Til at starte med havde vi et møde via skype, som gjorde os fortrolige med vores boligadvokat. Efterfølgende var det nemt at få kontakt med vores rådgiver og der var altid hurtig action på de udfordringer, som vi mødte. Ingen spørgsmål var for store eller for små. Der blev arbejdet effektivt og med stor professionalitet. Vi fik til enhver tid kompetent rådgivning i forhold til vores specifikke situation. Der er blevet fulgt op og givet orientering om processen, så vi hele tiden har været på forkant med de ting, som skulle være i orden. Hele vejen igennem en oplevelse i topklasse.
Kristian Bergqvist for 8 år siden
Vi fik 3 bud påp boligrådgivning via agera.dk. Micheal sendte os et fair oplæg, som var gennemsigtigt og troværdigt. Derfor valgte vi ham og det har vi på ingen måde fortrudt. Michael håndterede vores køb af bolig med stor professionalisme. Han var på i hele processen og hans rådgivning var outstanding. Jeg kan på det varmeste anbefale Michael. Dbh Kristian Bergqvist
Nene Hansen for 8 år siden
En meget behagelig og god behandling. Jeg følte mig tryg og var med hele vejen igennem. Blev taget alvorlig uanset mine spørgsmål og fik en seriøs behandling med plads til humor.
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste