Boligraadgiver.dk Ringsted
Ageras rating star
4.95 / 5 stars 63 reviews
Boligraadgiver.dk Ringsted
Ageras rating star
4.95 / 5 stars 63 reviews

Information

VI ER PÅ DIN SIDE - når du handler bolig Skal du købe eller sælge din ejerbolig, andelsbolig eller dit fritidshus? Vi rådgiver om alle forhold i en ejendomshandel, og udarbejder og tinglyser alle relevante dokumenter, f.eks. købsaftaler, skøder, skifteretsattester, refusionsopgørelser. Vi tilbyder alle kunder et online rådgivningsmøde. Ved rådgivning om boligkøb eller boligsalg, gennemgår vi købsaftalen og alle handlens dokumenter. Vi sætter 1-1½ time af til mødet. Vores mange års erfaring indenfor bolighandel og rådgivning stiller vi til rådighed for vores kunder. Derfor kan vi også hjælpe dig med forhandling af pris og vilkår på ejendommen, hvis dette endnu ikke er afsluttet.

**VI HAR ALTID LIGGET I TOP-5 BLANDT AGERAS 2.200 RÅDGIVERE/ADVOKATER**

**- OG LIGGER P.T. SOM NUMMER 3!!**

**DET ER VI STOLTE AF - OG VI ER STADIG PÅ DIN SIDE!!!**

Vores kunder siger bl.a. ”Fantastisk” ”Seriøs og professionel boligrådgivning” ”Yderst professionelle og hjælpsomme rådgivere gør boligkøbet smertefrit” ”Særdeles kompetent boligrådgiver som gav os ro i maven” Se nogle af vores bedømmelser på vores hjemmeside: www.boligraadgiver.dk
Dansk
Fremragende score
Jurist

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Ejendomsmægler

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.95 / 5 stars 63 reviews
Thomas Bechnabb for 8 år siden
Vi fik top professionel behandling af Michael Christensen igennem hele forløbet, som var vores første boliginvestering. Både rådgivning og hjælp til prisforhandling var høj klasse. Der blev altid svaret tilbage på henvendelser og spørgsmål, ofte uden for normal åbningstid. Telefon/Mail møder forløb uden problemer og var rigtig brugbare. Vi siger mange tak :)

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden