4.93 / 42 bedømmelser

boligskoder.dk

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Jeg er uddannet ejendomsmægler i 2001, og har frem til 2010 arbejdet som ejendomsmægler med bl.a. egen forretning siden 2005. I mit virke som mægler havde jeg en oplevelse af, at der er et stort behov for rådgivning overfor køberne, men som sælgers ”kvinde” var det sælgers interesser, der skulle varetages. Derfor vælger jeg i 2010 at sadle om til i stedet primært at varetage købers interesser i form af køberrådgivning, samt evt. skødeskrivning i forbindelse med bolighandler.

Det har bestemt også vist sig, at behovet er tilstede. Det er i dag meget komplekst at handle bolig. Der er en række lovgivninger, som regulerer bolighandler, og det er velsagtens næsten umuligt for en boligkøber at sætte sig ind i hele området, fordi man en sjælden gang er ude at købe en bolig. Ved gennemgang af handelen, lægger jeg vægt på, at kunden får orientering om relevante dele af handelen, ligesom det er yderst væsentligt at få afklaret, om der i handelen gemmer sig nogle byrdefulde forhold.

Selvom jeg oftest assisterer køberne, så kan jeg sagtens være en sælger behjælpelig med at gennemføre et salg af sælgers ejendom i de situationer, hvor sælger selv har fundet en køber. Her sikre jeg, at sælger leverer alle nødvendige dokumenter for handelen, herunder en købsaftale på de aftalte vilkår.

Jeg tilbyder min rådgivning, når du handler villa, fritidshus, ejerlejlighed, byggegrund, nedlagt landbrug og hobbylandbrug. Jeg er ikke advokat og kan derfor ikke tilbyde relaterede advokatydelser såsom testamente m.v. Til gengæld er min erfaring indenfor bolighandler stor, og jeg kan tilbyde at hjælpe en køber allerede i forhandlingsprocessen.

Mine ydelser tilbydes til faste lave priser. Der er ikke udgifter til dyre strøglokaler eller helsides imageannoncering, så her får du den rene vare, men jeg går ikke på kompromis med et ordentligt udført arbejde og et højt serviceniveau, så det indgår som en del af prisen.

Det er mit ønske at hjælpe dig igennem processen, så du får en god oplevelse, og jeg kan assistere dig uanset, hvor i landet du bor, da kommunikationen oftest foregår via telefon og mail.boligskoder.dk

Rodalvej 11
7183 Randbøl
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Imødekommende, hjælpsom og venlig.

God dialog med Helle, der virkede utrolig sød og som kom med gode forslag til hvordan vi kunne gøre det bedst mulig.

- Søren Andersen
Bedømt d. 13/09/2016

Super

Har fået den hjælp jeg søgte og har ikke oplevet nogen modgang

- Jimmi Hansen
Bedømt d. 05/07/2016

Fik styr på skøder og tinglysning

Var hurtigt og effektiv til en god pris og kunne løse det som både advokat og ejendomsmægler havde lavet forkert.

- Nc
Bedømt d. 27/11/2015

Køb af sommerhus

Ved køb af sommerhus har vi haft Helle Jacobsen til at skrive skøde og lave refusionsopgørelse, som vi har været fuldt ud tilfreds med .

Helle er meget omhyggelig og giver en god information.

Tove og Jørgen Jørgensen

- Jørgen Jørgensen
Bedømt d. 18/11/2015

Kvalitet

Helle har udført et køb og salg som har kørt hurtigt og gennemført med vores fulde tilfredshed både med prisen og papirarbejdet , hvis vi skal handle igen er det selvfølgelige med Helle som Rådgiver.
Knus til Helle fra Lisa & Tonny Aftensang Egtved..

- Lisa & Tonny Christensen
Bedømt d. 05/11/2015

En professionel og tryg rådgivning.

Vi har hele processen igennem følt os godt oplyst og vejledt professionelt. Vi har følt os i trygge hænder og har ikke behøvet at tænke på det juridiske, men har løbende fået opdateringer når der var noget nyt. Vi kan klart anbefale boligskoder.dk ved enhver hushandel.

- Linda Jørgensen
Bedømt d. 01/11/2015

RRolig og gennemskuelig gennemgang- kvalitets arbejde TAK

Kan i den grad anbefale Helle Jacobsen til andre, der ønsker at købe og sælge ejendomme.
Grundig og omhyggelig.
Kvalitetsarbejde til 5 stjerne - bestemt.

- Anne-Lis Eg Gjødsbøl
Bedømt d. 28/10/2015

Top professionelt og samtidig helt nede på jorden

Som førstegangs købere havde vi lidt svært ved at forstå, at vi oveni alt det andet også skulle bruge penge på sådan en post. Vi blev dog meget klogere! Bortset fra vores hus, så er det de bedste penge vi har brugt i denne proces, og vi har samtidig fået en hel masse for dem. Hun rådgav på flere områder som vi ikke havde forventet, og vi var trygge ved at uanset hvor mange gange (morgen, aften, weekend) vi havde kontakt til Helle, endte det stadig med den samme aftalte pris. Hun var yderst velformuleret, fleksibel, altid hurtig med et svar, og rigtig tålmodig selv da hun skulle gentage det vi ikke forstod. Meget sød og ærlig pige, som bestemt fortjener vores varmeste anbefalinger.

- Nicolaj & Kristine
Bedømt d. 19/10/2015

Rigtig god service

rigtig god service. Der er styre på tingen. bliver sat ind er tingen som alle kan for stå det

- niki pedersen
Bedømt d. 19/09/2015

Super rådgivning - vi blev holdt i hånden fra A-Z

Boligskøder hos Helle Jacobsen har til fulde levet op til vores forventninger og med en meget lang periode før overtagelsesdagen har Helle været super til at følge op og give besked når vi skulle tage handling. Der har været styr på alle detaljer hele vejen igennem og vi har følt os i trygge hænder.

De bedste anbefalinger
Tine & Stefan

- Tine Anneberg
Bedømt d. 10/09/2015

Super god sagsbehandling og samarbejde

Jeg fik Helle anbefalet af en veninde og det har jeg ikke fortrudt. Helle har lavet en hurtig og gennemført sagsbehandling. Jeg har været meget tilfreds med hendes indsats, rådgivning og vores samarbejde. Jeg vil helt klart anbefale hende til andre boligkøbere.

- Tove Matthiesen
Bedømt d. 07/09/2015

MEGET MEGET MEGET positivt

Jeg kom i kontakt med Helle via salg af en bolig. Jeg bad hende være behjælpelig med den endelige opgørelse, - og HELDIGVIS for det !! Under hele forløbet har Helle været MEGET hurtig til, at besvare mine spørgsmål ( også de "dumme" ) på en utrolig venlig, professionel og forståelig måde. Dette gælder både skriftlige og mundtlige henvendelser. Jeg kan ikke finde superlativer nok lige nu, men har som minimum lyst til at skrive, at Helle har betydet TRYGHED for mig undervejs og at hun har været ENGAGERET, HURTIG og VEDHOLDENDE.
Vibeke

- Vibeke Overgaaard
Bedømt d. 23/08/2015

Super positiv oplevelse

Som førstegangskøbere havde vi behov for at føle os trygge, rådgivet og få forklaret en del ting.
Helle er tålmodig, grundig, god til at holde os ajour, og vi har været super tilfredse med hele forløbet.
Vi har allerede anbefalet Boligskøder.dk til andre.

- Kathrine Halberg
Bedømt d. 19/08/2015

Rigtig godt samarbejde

Helle er meget flink og meget grundig i hendes arbejde, Hun er hurtig til at svare på spørgsmål og følge op på tingene. Vi kan kun anbefale Helle til andre boligkøbere.

- Tanja Sternberg
Bedømt d. 12/08/2015

Kan ikke gøres bedre.

Har fået fuld valuta for pengene. Helle er altid velforberedt så man kan trygt overlade handel og skødeskrivning til hende.

Mette og Knud Sørensen

- Mette og Knud Sørensen
Bedømt d. 11/08/2015

Perfekt håndtering af vores huskøb

Helle har evnen til at holde fast i de offentlige myndigheder, selv i meget tunge situationer.
Er god til at tilbagemelde og forklarer.

- Merete Elmerdahl
Bedømt d. 07/08/2015

Yderst tilfredsstillende rådgivning

Helle Jacobsen har bistået os ved køb af en ferielejlighed. Vi har hele vejen været yderst tilfredse med hendes indsats og rådgivning og omhyggelighed og kan kun på det varmeste anbefale hende til andre potentielle købere (og sælgere).

- Anne og Philip Parker
Bedømt d. 07/08/2015

Super gennemført

intet at klage over ,meget samvittigheds fuldt hele vejen igennem ingen slinger i valsen kan kun anbefales

- erik grove
Bedømt d. 05/08/2015

Dejlig service

Service lige efter bogen. Alting til tiden og gennemarbejdet

- Kasper Kyed
Bedømt d. 05/08/2015

Har været fantastisk

Helle kommer også til at stå for næste skøde. Helt sikkert

- Søs og Torben stabel
Bedømt d. 04/08/2015

Super tilfredsstillende og profesionel sagsbehandling

Vi har været meget tilfredse med Helles indsats, det er let at handle bolig når man har en kompetent og erfaren rådgiver med på sidelinjen.

- Per Møller Lindholm
Bedømt d. 20/03/2015

Super professionel, hurtig og billig.

Helle stod for skøde i forbindelse med salg og køb af hus samt super køberrådgivning.
Kan klart andbefales!

- Jimmy S
Bedømt d. 05/02/2015

Meget professionel behandling

Som ny på området var det meget betrykkende at vide sig i gode hænder.
Personlig og professionel behandling hele vejen, så tak for god det.
Får jeg brug for assistance en anden gang ´kommer jeg igen.

- Jens Hasberg
Bedømt d. 30/01/2015

En rigtig godt oplevelse

Grundig, professionel og tryg.

- Rune
Bedømt d. 19/01/2015

Fantastisk.

Vi var første gangs købere og var virkelig løbet vild i det hele, Helle kom ind i billedet og på ingen tid var det hele overskueligt igen.
Vi vil gerne sige mange tak for den hurtige og grundige gennemgang. Vi vil uden tvivl rette henvendelse til Helle igen hvis vi får brug for det...

- Malene og Brian V. H. Olesen
Bedømt d. 16/01/2015

Super Service

Vores oplevelse med Helle har været super god, hun har fulgt op på alt og grundigt gennemgået alle de forbehold vi skulle være opmærksomme på.

Hun har taget den nødvendige dialog med ejendomsmægler, hvor hun har afdækket vores udfordringer og med udfald til vores fordel.

Overordnet set, kan vi kun give Helle vores bedste anbefalinger og rose hende for hendes opfølgning og tålmodighed med vores mange spørgsmål, store som små...

- Michael Sørensen
Bedømt d. 29/12/2014

Sikker og kompetent rådgivning

Som førstegangskøbere var det guld værd for os med en så kompetent og sikker rådgiver. Vi følte os i fuldstændig trygge hænder under hele forløbet, og det var altid let at komme i kontakt med Helle, som oven i købet altid viste stort overskud samt god og venlig kundebetjening.

- Steffen Priebe Jønsson
Bedømt d. 11/12/2014

Super Behandling

God rådgivning og er god til at melde tilbage så man ved hvad der foregår
Rigtig positiv oplevelse
Gitte & Torkild

- Torkild Lorentzen
Bedømt d. 02/12/2014

SUPER

Tak for en god og professional behandling,
selv om det var en problematisk handel var hun en god støtte og god til at melde tilbage .
Stor tak for hjælpen
Gitte & Torkild

- Gitte og Torkild
Bedømt d. 26/11/2014

Yderst kompetent

Hurtig og professionel arbejdsgang. Kan kun anbefales.

- Johnny Volf Jørgensen
Bedømt d. 23/11/2014

Fremragende arbejde!

Vi kan helt klart anbefale at få råd og rådgivning af Helle Jacobsen. Vi er fuldt ud tilfredse med det stykke arbejde som vi endte med.

- Morten Nielsen
Bedømt d. 18/11/2014

Yderst professionel, og vedholdende i en lang sag.

Helle Jacobsen har ydet en stor hjælp, og besvaret alle vores spørgsmål. Vi har været meget trykke ved at have hende til at styre vores sag igennem. Næste gang bliver det samme advokat. Fair pris og utrolig professionel sagshåndtering, og ikke mindst til den aftalte pris.

- Thomas Rasmussen
Bedømt d. 13/11/2014

Fantastisk service, til lille pris.

Det er den bedste oplevelse, jeg har haft længe. Det var langt det billigste tilbud og servicen var helt i top. Alt blev læst igennem og kontrolleret, med efterfølgende anbefaling.
Jeg stiller altid store krav til service, når det handler om investering og større køb. Hos Boligskøder får man virkelig valuta for pengene.

- Per Lomholdt
Bedømt d. 24/10/2014

Top service!

Vi brugte Helle da vi købte vores første hus, og var helt grønne på det område, men Helle var super god til at vejlede os igennem. Hun var meget grundig og meget sød og rar.
2 tommelfingre opad herfra.

Emina

- Emina Secic
Bedømt d. 24/10/2014

Rigtig god oplevelse

Brugte Helle i forbindelse med mit første huskøb. Super godt til hele tiden at melde tilbage hvad der foregik. Ikke sidste gang jeg har benyttet mig at hendes ekspertise:)

Tak for hjælpen:)

- Claus
Bedømt d. 15/10/2014

Super god oplevelse

Ved køb af sommerhus var Helle yderst kompetent ,super god til at melde tilbage om alting, ville ude tvivl bruge hende igen. Mange tak for hjælpen.

- Jesper Thomasen
Bedømt d. 04/10/2014

Nemt, enkelt og hurtigt

Det var super nemt og enkelt.
Det hele forløb efter bogen, og alle tidsfrister blev overholde.
Meget nærværende, men vi havde meget travlt på det tidspunkt, så vi havde bare brug for en som tog sig af det, uden at vi skulle bekymre os.
Det gjorde Helle!
Prisen holdt som aftalt. Så hvis jeg skal bruge hjælp til hushandel en anden god gang, så vil jeg helt klart henvende mig her igen.

- Mette Winther
Bedømt d. 22/09/2014

Hushandel i Thyborøn

September 2013

Hej Helle
Mange tak for din hjælp, som vi har været glade for. Endelig kom vi i hus!
Mange tak for godt samarbejde – og god vind.
Med venlig hilsen
Bente

- Bente Nielsen
Bedømt d. 22/09/2014

Meget professional og meneskelig

- Arturas Andziulis
Bedømt d. 17/09/2014

Jeg har ikke den store erfaring med boligkøb MEN

Helle fra boligskoder.dk var den hel rigtige beslutning for os. Selvom det ikke var det billigste tilbud vi fik, så var faldt valget alligevel på hende, da vi fik en rigtig god snak.

- Samuel J
Bedømt d. 17/09/2014

Rigtig god oplevelse!

Boligskoder.dk var det helt rigtige for mig, og der var intet at sætte en finger på!

- Ulla Jensen
Bedømt d. 17/09/2014

Køb af sommerhus.

Det er efterhånden længe siden, men alt gik smertefrit og Helle var en rigtig god hjælp igennem hele forløbet.

- Per Lomholdt
Bedømt d. 17/09/2014