boligskoder.dk Randbøl
Ageras rating star
4.93 / 5 stars 42 reviews
boligskoder.dk Randbøl
Ageras rating star
4.93 / 5 stars 42 reviews

Information

Jeg er uddannet ejendomsmægler i 2001, og har frem til 2010 arbejdet som ejendomsmægler med bl.a. egen forretning siden 2005. I mit virke som mægler havde jeg en oplevelse af, at der er et stort behov for rådgivning overfor køberne, men som sælgers ”kvinde” var det sælgers interesser, der skulle varetages. Derfor vælger jeg i 2010 at sadle om til i stedet primært at varetage købers interesser i form af køberrådgivning, samt evt. skødeskrivning i forbindelse med bolighandler.

Det har bestemt også vist sig, at behovet er tilstede. Det er i dag meget komplekst at handle bolig. Der er en række lovgivninger, som regulerer bolighandler, og det er velsagtens næsten umuligt for en boligkøber at sætte sig ind i hele området, fordi man en sjælden gang er ude at købe en bolig. Ved gennemgang af handelen, lægger jeg vægt på, at kunden får orientering om relevante dele af handelen, ligesom det er yderst væsentligt at få afklaret, om der i handelen gemmer sig nogle byrdefulde forhold.

Selvom jeg oftest assisterer køberne, så kan jeg sagtens være en sælger behjælpelig med at gennemføre et salg af sælgers ejendom i de situationer, hvor sælger selv har fundet en køber. Her sikre jeg, at sælger leverer alle nødvendige dokumenter for handelen, herunder en købsaftale på de aftalte vilkår.

Jeg tilbyder min rådgivning, når du handler villa, fritidshus, ejerlejlighed, byggegrund, nedlagt landbrug og hobbylandbrug. Jeg er ikke advokat og kan derfor ikke tilbyde relaterede advokatydelser såsom testamente m.v. Til gengæld er min erfaring indenfor bolighandler stor, og jeg kan tilbyde at hjælpe en køber allerede i forhandlingsprocessen.

Mine ydelser tilbydes til faste lave priser. Der er ikke udgifter til dyre strøglokaler eller helsides imageannoncering, så her får du den rene vare, men jeg går ikke på kompromis med et ordentligt udført arbejde og et højt serviceniveau, så det indgår som en del af prisen.

Det er mit ønske at hjælpe dig igennem processen, så du får en god oplevelse, og jeg kan assistere dig uanset, hvor i landet du bor, da kommunikationen oftest foregår via telefon og mail.
Dansk
Fremragende score
Jurist

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.93 / 5 stars 42 reviews
Søren Andersen for 7 år siden
God dialog med Helle, der virkede utrolig sød og som kom med gode forslag til hvordan vi kunne gøre det bedst mulig.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden