Bomae Frederiksberg C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Bomae Frederiksberg C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Du har fundet drømmeboligen, men spørgsmål som "betaler jeg den rigtige pris?" og "er der skjulte skader?" opstår. Hos Bomae hjælper vi dig med at finde svar på dine spørgsmål. Og netop det faktum giver køberen – mand, kvinde eller familie – tryghed og sikkerhed for, at man køber til den rigtige pris og låner til optimale rente under de bedst mulige vilkår.
Dansk , British English , Svenska
Advokat

Om

Personligt citat

Vi vil ændre måden du køber bolig på. Vi gør op med en forældet tanke, hvor boligkøbere står alene. Med rådgivning under hele forløbet, sikrer vi dig et bedre økonomisk overblik og tryghed.

Certificeringer

Ejendomsmægler
Cand.jur
Advokat
Møderet for Landsret

Tjenester

Testamente
Boligkøb
Ægtepagt
Privat skifte
Skilsmisse
Samejeroverenskomst

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Thomas Lauritsen for 7 år siden
Jeg har vært i dialog med Jovica i forbindelse med et lejlighedskøb. Han er kompetent og vi havde en rigtig god dialog omkring hvordan mit lån skal skrues bedst muligt sammen, og hvilke "esser i ærmet" jeg kan bruge overfor min bank for at få det bedst mulige lån. I sidste ende vil det spare mig for en del penge !

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden