Boreco Roskilde
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Boreco Roskilde
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Om Boreco Bogføring og Revision

Bogføring

BORECO hjælper dig med at holde styr på bilagene og sørger løbende for at afstemme regnskabet, så du kan koncentrere dig om dine kunder og din forretning.

Som virksomhedsejer ved du, at det er vigtigt at have orden i bogholderiet, men du ved også, at du giver dine kunder mest værdi, når du bruger din tid på at servicere dem.

Vi er specialister i at hjælpe dig med at undgå kedelige overraskelser. Vi sørger for, at der er styr på bogholderiet, afstemninger, indberetninger m.v..

Økonomistyring

En god eller dårlig økonomi er et meget konkret mål for, hvordan din virksomhed udvikler sig. Måske går du med tanker om at ekspandere, eller måske har du behov for at skære virksomheden til.

Vi har bred erfaring i virksomhedsdrift og er den sparringspartner, som du trygt diskuterer forretningsudvikling med. Du kan forvente af os, at vi udfordrer dig på dine forretningsplaner, og at vi hjælper dig med at holde skarpt fokus på den lønsomhed, der i sidste ende er forskellen på succes og fiasko.

Revision

BORECO dækker hele forløbet fra den basale bogføring over den strategiske rådgivning til den statsautoriserede og professionelle revision. Vores udgangspunkt er et dybtgående kendskab til din virksomhed og din branche.

Kvaliteten i vores revision er afhængig af, at vi i løbet af regnskabsåret holder jævnlig kontakt og ikke bare dukker op en gang om året. Det bliver ikke dyrere for dig, men det forhøjer kvaliteten af vores revision, at vi forstår din forretning.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Dinero-ekspert
Registreret Revisor
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden