4.43 / 4 bedømmelser

Borg Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Borg Regnskab varetager alle opgaver indenfor bogføring, administration, selskabsoprettelse mv. Arbejdet udføres af Steffen Borg, tidligere revisor fra PwC med HD(R) baggrund samt Kristina Trelborg, regnskabsassistent. Det er din garanti for kvalitet i både bogføring og rådgivning. Erfaring indenfor bogføring, selskabsstiftelse, rådgivning omkring regnskabstekniske spørgsmål, løn og lønindberetning samt kreditor og debitorstyring. Prisen er selvfølgelig skarp - og jeg giver gerne et tilbud som matcher dit aktivitetsniveau, timeprisen er kun 450 kr. eksl. moms.. Vi glæder os til at servicere dig!Borg Regnskab

Nupark 49
7500 Holstebro
  • Dinero-ekspert
  • Medlem af CEREDA
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Arbejdet med Steffen har været meget positivt

Vores samarbejde med Steffen fra Borg Regnskab har været meget behageligt, Steffen er meget lydhør overfor vores behov - og god til at besvare de spørgsmål vi end måtte have.

Der er blevet etableret en fremadrettet aftale med Steffen, til en rimelig pris - og det arbejde han har udført indtil videre været meget positivt.

- Alex Mathiasen
Bedømt d. 14/03/2017

Personlig og venlig hjælp med regnskab og bogføring.

Jeg er indtil videre rigtig glad for mit valg af QP Finans. Opgaverne bliver løst til tiden, og jeg får altid venlige svar på mine mails. Når deadline nærmer sig modtager jeg venlige remindere om at levere materiale i god tid, så jeg ikke behøver stresse alt for meget.

- Signe Eriksen
Bedømt d. 08/11/2014

God oplevelse.

Ikke så meget der. Det fungerede bare.

- Casper Victor Jensen - CJ Media IVS
Bedømt d. 06/11/2014

Pålidelig og flink gut :)

Havde brug for hjælp til virkelig alt lavpraktisk revisorrelateret omkring virksomhedsstiftelse, og Steffen guidede mig pædagogisk gennem junglen med alle mine spørgsmål. Fik hurtigt en fast aftale om, at han skulle lave min bogføring til en fornuftig pris.

- bitstuff
Bedømt d. 20/03/2014