Brandt-Madsen Advokatfirma Ebeltoft
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 7 reviews
Brandt-Madsen Advokatfirma Ebeltoft
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 7 reviews

Information

Velkommen til Brandt-Madsen Advokatfirma

Brandt-Madsen Advokatfirma er Djurslands dynamiske rådgiver i juridiske anliggender af enhver art. Det er vores målsætning at behandle både små som store sager så samvittighedsfuldt som overhovedet muligt, og vores service er lige personlig og seriøs, hvad enten det er virksomheder eller private, der har behov for juridisk assistance.

Opgaverne, som vi løser, spænder fra rådgivning ved etablering, køb eller salg af virksomhed over kontraktsret, selskabsret og ejendomshandel til retssager, insolvensret, herunder gældssanering, og inkasso.

Brandt-Madsen Advokatfirma er repræsenteret på Djursland med kontorer i Randers og Rønde foruden hovedkontoret i Ebeltoft.

Vores væsentligste ressource er de faglige kvalifikationer og personlige egenskaber hos vore medarbejdere. Vi sætter en ære i at skabe et inspirerende miljø i afdelingerne og for at sikre, at den rådgivning vi yder, altid er så optimal som overhovedet muligt, prioriterer vi efteruddannelse og faglig ajourføring højt.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 7 reviews
Michael Andersen for 3 år siden
Henrik har klaret flere sager for mig, Og jeg har altid følt mig i gode hænder. Jeg kan kun anbefale andre tage kontakt med Henrik-Brand hvis de har nogle juridiske problemer..

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden