Brandt Sejer Bendtsen Aalborg SV
Ageras rating star
4.72 / 5 stars 36 reviews
Brandt Sejer Bendtsen Aalborg SV
Ageras rating star
4.72 / 5 stars 36 reviews

Information

Brandt Sejer Bendtsen er en moderne virksomhed, med speciale i testamenter, ægtepagter samt alt andet inden for familiearveret. Derudover beskæftiger vi os med, oprettelser af virksomheder, forskellige erhversretlige anliggender, samt ophavsretslige problemstillinger.

Vi har deruderover en stor viden inden for lejeret både privat og erhverv.

Hos Brandt Sejer Bendtsen har vi dig som klient i fokus, vi møder dig i øjenhøjde og gør det kompekse forståligt. Vores mission er at sikre dig som klient den bedst mulige rådgivning.

Vi ønsker at stå for en åben og ærlig dialog, derfor vil du også altid opleve at der ved din sag er en overodnet ansvarlig, på den måde sikre vi at der altid er overblik din sag, og samtidig en effektiv og proffesionel løsning.
Dansk , العربية
Fremragende score
Jurist

Certificeringer

Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.72 / 5 stars 36 reviews
Elly Greth Madsen for 6 år siden
Et hurtigt møde på deres adresse med en af deres jurister. Vi valgte virksomheden pga. den er så tæt på vores add. Vi kunne lige køre forbi med nogle papirer. Nem med mail og så kunne vi ringe og spørge yderligere.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden