BRB Konsulenthus ApS København SV
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
BRB Konsulenthus ApS København SV
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

BRB Konsulenthus ApS blev stiftet i april 2019. Vores ambitioner er at gøre økonomistyring for virksomheder lettere og mere gennemskueligt. Vi vil med vores erfaring indenfor Budget, regnskab og bogholderi kunne være med til at effektivisere processerne i bogholderiet og agere sparringspartner for alt indenfor økonomiområdet. Vi har kontor på Otto Busses Vej 5, 2., 2450 København SV.

Der er i dag 2 ejere af BRB Konsulenthus ApS, som begge har mere end 10 års erfaring indenfor økonomiområdet. Vi har siddet i virksomheder med omsætning på over 600 mio. dkr. Vi er vant til at arbejde med store mængde data og har mange års erfaring med Controlling og regnskabsopsætning.

Derfor vil vi kunne hjælpe alle, små som store med at få etableret lette og gennemskuelige arbejdsprocesser, så administrationsdelen af økonomifunktionen ikke kommer til at fylde alt i Jeres virksomhed. Vi ved at I er gode til det I laver og skal fokusere på det. Vi er gode til det vi laver, og vil hjælpe Jer med at opnå Jeres mål, uden at det skal koste flere års overskud.

Vi kan varetage alt i økonomifunktionen fra stiftelse af selskab til aflægning af årsregnskab. Vi kan varetage den fulde kommunikation med revisor, såfremt I har revisionspligt. Vi kan opstille årsrapport og være behjælpelig med at levere ledelsesinformation løbende.

Vi arbejder for kunden. Derfor er vi også tilgængelig for vores kunder. Det er for os vigtigt at kunder kan få svar på deres spørgsmål, og vi er altid parat til at sparre omkring økonomien. Derudover vil vi også, efter bedste evne, sætte os ind i kundens marked. Det er vigtigt, når man varetager økonomien for virksomheder, at man kender til deres marked og derfra kunne sparre omkring beslutninger ud fra økonomisk perspektiv.
English , Norsk nynorsk , Svenska , Dansk

Tjenester

Bogføring
Skatterådgivning
Årsregnskab
Selskabsstiftelse
Rådgivning
Selvangivelse
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden