Breida Regnskab Holte
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Breida Regnskab Holte
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Breida Regnskab er et enkelmandsfirma, som tilbyder regnskabs- og bogføringsassistance til mindre virksomheder, der heller vil beskæftige sig med det reelle arbejde i virksomheden istedet for at bruge tid på regnskaberne.
Jeg er en kvinde som har arbejdet en del år indenfor IT, men for 10 år siden valgte jeg at lave et brancheskift og har uddannet mig indenfor økonomi. Jeg er uddannet diplom bogholder, Merkonom i økonomi og ressourcestyring og har taget et intensiv kursus i regnskab, økonomi og controlling.
Jeg har i et par år været ansvarlig for bogholderiet i en mindre koncern, bestående af 3 holding selskaber i entreprenørbranchen, det ene et tømrer firma, de 2 andre solgte byggestyring mm.
Derudover har jeg også arbejdet som byggepladsassistent hvor min opgave hovedsaglig var at assistere pladschefen med økonomien, endvidere har jeg været kasser i en bridgeklub i 4 år.
Jeg tilbyder:
Bogføring og fakturering
Debitor/kreditor styring
Betaling af kreditorer via netbank.
Afregning af moms.
Klargøring og kontakt til revisor.
Lønadministration

Værktøjer jeg har arbejdet med:
E-conomic, C5, Dinero, Excel og Dataløn
Dansk

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden