Bridgesolutions ApS København S
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
Bridgesolutions ApS København S
Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews

Information

http://bridgesolutions.dk/

Bridgesolutions beskæftiger sig med:

- **Udarbejdelse af regnskaber**

- **Udarbejdelse af selvangivelser**

- **Konsulentopgaver**

- **Interimopgaver**

Omkring ejer:

Den faglige baggrund for udførelse af ovenstående er +10 år i revisionsbranchen og +10 som selvstændig regnskabskonsulent. Særlig interesseområder er ejendom og skat. Den akademiske baggrund tæller bl.a. en CMA og en HD(R). Overholdelse af aftaler mht. tid og kvalitet har højeste prioritet. Igennem mangfoldige konsulentopgaver har jeg arbejdet med alle slags mennesker og organisationer. Er vant til at arbejde med diverse ERP / bogføringssystemer.

Der samarbejdes med statsautoriseret revisor fra større revisionsfirma vedrørende opgaver, hvortil erklæringer er nødvendige.

https://dk.linkedin.com/in/jesperwarming
Dansk
Fremragende score
Bogholder

Certificeringer

Dinero-ekspert

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.63 / 5 stars 5 reviews
Henrik Bach for 7 år siden
Har i en årrække har jeg haft fornøjelsen af Jesper Warmings ekspertise og har sjældent mødt et mere imødekommende og engergeret menneske. Jesper Warming er den direkte årsag til jeg i dag er kommet igennem et kompliceret forløb under finanskrisen. Kan ikke komme i tanke om noget menneske jeg hellere ville anbefale. Henrik Bach

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden