CConsulting ApS Viby J
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
CConsulting ApS Viby J
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

CConsulting har hjemme i Aarhus og fungerer som en konsulentvirksomhed inden for alt fra bogholderi, regnskab og revision til controlling og generel økonomistyring. Vi hjælper i dag både små og mellemstore virksomheder med disse opgaver og har rigtig gode erfaringer med mange forskellige systemer. Kombineret med flair for IT og stort engagement gør det os i stand til at effektivisere de administrative opgaver, så de tager mindst muligt tid fra det vigtige i jeres virksomhed. Vi er meget proaktive i vores tilgang og slår på at være en moderne finansiel partner, der kan automatisere bogholderiet og samtidig bidrage med økonomisk sparring på et andet niveau end den gængse bogholder.
Dansk , English
Statsautoriseret Revisor

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne vælger os, fordi vi tilbyder dem en moderne tilgang til bogholderi og økonomi. Lynhurtigt får vi automatiseret bogholderiet og de administrative processer, så det tager mindst muligt tid fra kunden. Ovenpå på det tilbyder vi økonomisk sparring, som tilfører virksomhederne værdi, så regnskab ikke bare er noget, der bliver lavet i kælderen. Vores arbejdsmetode er proaktiv, struktureret og engageret.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi engagerer os altid dybt i kundens forretning, fordi vi ønsker at gøre en forskel. Vores service er nærværende og personlig, så kunden føler sig tryg og godt tilpas. Dernæst er vi proaktive og innovative, så vi giver kunden lidt mere end forventet. Vi stiller os først tilfredse, når kundens bogholderi/økonomistyring er fuldt ud optimeret. Dét er, hvad vi betragter som god kundeservice.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi bidrager til vækst i virksomhederne på to måder. Først og fremmest oplever vi, at mange virksomheder overraskes over, hvor meget tid der kan skæres af de administrative processer. Dette tilfører værdi i form af fleksibilitet, mere tid til kerneforretningen og potentielt lønbesparelse. For det andet har vi stor erfaring med datahåndtering og ledelsesrapportering, hvorigennem nøgletal kan nå ud og arbejde i virksomheden og påvirke beslutninger.

Certificeringer

Revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse
Revision

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden