4.36 / 11 bedømmelser

Clay Skatterevision

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

”Professionel og menneskelig rådgivning”

Ordene blev skrevet om os af en kunde for nyligt, men de beskriver meget godt, hvad vi hos Clay Skatterevision forsøger at levere til alle vores kunder. Kundekredsen er en broget skare af små og mellemstore virksomheder, nogle er nystartede og andre har været kunder hos os i årevis.

Fælles for dem alle er, at de har travlt med det, de kan lide at lave, så derfor overlader de alle de ”kedelige” opgaver til os. Regnestykket er enkelt, den travle håndværker kan hurtigt tjene en god dagløn ude hos sine kunder. Men skal han eller hun bruge arbejdstid på at sidde med moms- og lønbilag selv, er timelønnen nok minimal. Alternativt bruger mange deres fritid til regnskaberne, og som selvstændig er den ofte sparsom. Vi kan tilbyde fastpris-ordninger eller arbejde efter timeløn, det aftaler vi på et uforpligtende, indledende møde før vi begynder et nyt samarbejde.

For den nystartede er der især mange spørgsmål om moms, skat, løn, betalingsfrister, love og regler. Dem kan vi hjælpe med i hverdagen, og hvis man ønsker det, kan vi også tilbyde et årligt møde i løbet af efteråret, hvor Ronni Clay Andersen, der er indehaver og skatterevisor, kan gennemgå årets tal og give en personlig rådgivning om skattespørgsmål.Clay Skatterevision

Sankt Peders Stræde 2, 2
4000 Roskilde
  • Ansvarsforsikring
  • Samarbejder med godkendt revisor
  • Revisor
  • Bogholder

  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Skatterådgivning
  • Lønhåndtering
  • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Lover at vende tilbage, men svarer ikke, trods gentagne påmindelser

Gav fint tilbud via Ageras, men ringer ikke tilbage og aftaler videre, mange undskyldninger, INGEN respons.

- Nils Vinje Sigvartsen
Bedømt d. 22/09/2020
Svar fra Clay Skatterevision

Hej Niels.
Jeg har sendt dig et svar.
Jeg synes lige denne anmeldelse fortjener en tidsmæssig historik. Vores snak starter 2-3 dage før Coronaen lukker vores samfund ned, og derfor gik dialogen i vasken.

- Ronni Clay Andersen

Helt udsædvanlig velvilje, menneskelighed og tålmodighed

Har været virksomheds kunde i Clay Skatterevision i mange år. Jeg giver Clay Skatterevision mine allerbedste anbefaling, de er professionelle, dygtige både i rådgivning, revision, hurtighed og har menneskelig velvilje og tålmodighed. Tak for det.

- Marianna Andreassen - Mea Consult
Bedømt d. 10/09/2018

Styr på tingene hos Clay skatterevision

Jeg er utrolig glad for den behandlig og yderst professionelle service jeg får hos Clay Skatterevision. Både moms regnskaberne, samt årsregnskabet er lavet til tiden. Desuden er der altid en venlig og hjælpsom dialog.
Jeg vil hermed benytte lejligheden til at takke Ronni for god service og kan klart anbefale Clay Skatterevision.

- Helle Kofoed Garde
Bedømt d. 12/03/2017

Professionel og god samt personlig service

Er meget glad for Ronni og team - føler mig altid tryg ved deres ekspertise og rådgivning og kan anbefale dem til andre!

- Social Zoo
Bedømt d. 25/01/2017

Professionel og menneskelig

Jeg kan kun give Clay Skatterevision min varmeste anbefaling. Meget professionel og menneskelig service og der er altid tid og plads til en ekstra forklaring, hvis behovet er der. De er gode til at sætte sig ind i den enkelt situation og finde den løsning, som passer bedst.
Jeg føler mig absolut tryg og i gode hænder – hele vejen.

- Louise Thestrup
Bedømt d. 11/01/2017

Altid en god dialog

Jeg er rigtig glad for at have Clay som revisor , føler mig tryg og bliver rådet godt .. så alt i alt ret tilfreds :) mvh Caster Tanja Grunwald ...

- tanja grunwald
Bedømt d. 11/01/2017

Dygtige og professionelle

Ronni Clay og hans team er tjekkede og dygtige, så er de gode til at forklare det skattetekniske på en let og overskuelig måde. Jeg føler mig tryg og i gode hænder.

Mvh. Karina

- Karina von d'Ahé
Bedømt d. 10/01/2017

Meget positiv o personlig service

Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Clay. Fra første færd fælte jeg mig i gode hænder. På trods af at Ronnie har mange kunder føler man sig aldrig som et nummer. Ronnie og hans team giver en førsteklasses service til en meget konkurrencedygtig pris. Som tidligere skatterevisor hos SKAT, kender Ronnie systemet forfra og bagfra. Det er en kæmpe hjælp når man er en lille virksomhed der er i gang med at etablere sig.

- COYS / Wensley & Stenkjær
Bedømt d. 13/01/2016

Dugtig

Flot arbejde.

- Susan Kirstine Rasmussen
Bedømt d. 07/05/2015

Nemt

Det gik nemt og professionelt

- Lotte Søs Farran-Lee
Bedømt d. 10/03/2015

Professionel samarbejdspartner igennem mange år

Dygtig, effektiv og behagelig samarbejdspartner. Min virksomhed bruger Clay Skatterevision til lønkørsler, bogføring, alle indberetninger og udarbejdelse af årsregnskaber og rådgivning. Så længe Ronni Clay er in business, er jeg kunde i hans virksomhed. Alt fungerer perfekt.

- Marianne Haugaard
Bedømt d. 21/03/2014