Colias ApS Kolding
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Colias ApS Kolding
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Colias er et regionalt revisionsselskab med base i Kolding. Vi rådgiver mindre og mellemstore virksomheder og virksomhedsejere inden for regnskab, rådgivning, skat, moms og afgifter samt revision.

Mission
Missionen er grundlaget for vores forretning og udtrykker vores eksistensberettigelse. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en rådgivning og revision med fokus på vores kunders forretning, vores indsigt og vores dedikation.

Vision
Visionen er en erklæring som beskriver, hvorledes vi ønsker at fremstå og blive opfattet i fremtiden. Vores vision er at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere blandt mindre og mellemstore virksomheder i trekantsområdet.

​Værdier
Vores værdier beskriver den måde, vi er på, og de styrer vores adfærd. Værdierne udtrykker vores kultur og holdninger, og de udmønter sig i vores handlinger:

​Forretning
Vi leverer effektive og værdiskabende løsninger, som matcher vores kunders behov, udfordringer og ambitioner.

​Indsigt
Viden er vores værktøj. Vores rådgivning er baseret på erfaring, høj faglighed og indsigt i vores kunders forretning.

Dedikation
Vi brænder for det vi gør. Vi har hjertet med og leverer det ekstra, der skal til for at give vores kunder de bedste resultater. Vi er dedikerede over for vores kunder, vores opgaver og hinanden. Vi bakker op, hjælper hinanden og er parate til at gå forrest og tage ansvar for at sikre vores kunders succes.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Revisor
Ansvarsforsikring
Bogholder
Registreret Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden