0.00 / 0 bedømmelser

Colias ApS

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Colias ApS kan give dig et kvalificeret tilbud.

Colias er et regionalt revisionsselskab med base i Kolding. Vi rådgiver mindre og mellemstore virksomheder og virksomhedsejere inden for regnskab, rådgivning, skat, moms og afgifter samt revision.

Mission
Missionen er grundlaget for vores forretning og udtrykker vores eksistensberettigelse. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en rådgivning og revision med fokus på vores kunders forretning, vores indsigt og vores dedikation.

Vision
Visionen er en erklæring som beskriver, hvorledes vi ønsker at fremstå og blive opfattet i fremtiden. Vores vision er at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere blandt mindre og mellemstore virksomheder i trekantsområdet.

​Værdier
Vores værdier beskriver den måde, vi er på, og de styrer vores adfærd. Værdierne udtrykker vores kultur og holdninger, og de udmønter sig i vores handlinger:

​Forretning
Vi leverer effektive og værdiskabende løsninger, som matcher vores kunders behov, udfordringer og ambitioner.

​Indsigt
Viden er vores værktøj. Vores rådgivning er baseret på erfaring, høj faglighed og indsigt i vores kunders forretning.

Dedikation
Vi brænder for det vi gør. Vi har hjertet med og leverer det ekstra, der skal til for at give vores kunder de bedste resultater. Vi er dedikerede over for vores kunder, vores opgaver og hinanden. Vi bakker op, hjælper hinanden og er parate til at gå forrest og tage ansvar for at sikre vores kunders succes.Colias ApS

Engen 15 Tved
6000 Kolding


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her