CPH+ Regnskab Føllenslev
Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews
CPH+ Regnskab Føllenslev
Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews

Information

Hos CPH+ Regnskab leverer vi bogføring og økonomistyring til mindre virksomheder. Vi har mere end 10 års erfaring og kan tilbyde en lang række ydelser.

Vi arbejder hele tiden på at tilbyde de bedste regnskabsmedarbejdere. Vi uddanner og tester alle vores medarbejdere og konsulenter løbende for at sikre, at alle har den rette viden og efteruddannelse.

Over 10 års erfaring
CPH+ Regnskab er en mindre virksomhed, hvor vi sætter den personlige kontakt og rådgivning højt. Vi har 10 års erfaring i økonomistyring og bogholderi og sørger for at følge op og kontrollere vores arbejde.

Hvem er typisk kunde hos CPH+ Regnskab?
Vores kunder er typisk ejerledede virksomheder og selskaber indenfor alle brancher f.eks. håndværkere, IT-virksomheder, selvstændige konsulenter samt erhvervsdrivende fonde, herunder væresteder for mennesker med særlige behov.
Bogholder

Om

Personligt citat

Vi gør bogholderi sjovt.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne vælger os, fordi vi er seriøse med bogholderiet. Vi har standarder som sikre mod fejl og systemer som gør vi aldrig glemmer nogen.

Vi er er opfølgende og vedholdende, det kunderne glemmer holder vi øje med.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vores bilagsbus henter dine bilag, så du er sikker på at du får din moms indberettet til tiden og du altid har mulighed for et hurtigt møde, uanset hvor du er lokaliseret på sjælland

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi bogfører efter matching princippet som sikrer at dit regnskab giver mening.
Du kan altid se om du en given periode har tjent penge.

Rettidighed samt ofte opdatering giver et eksakt overblik over hvad kunderne skylder dig og dine chancer for at tabe penge på tilgodehavender mindskes.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af CEREDA
Cand.merc.aud.
Bogholder

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Selvangivelse
Rådgivning
Lønhåndtering

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews
Search IT People ApS for 8 år siden
Regnskabsgården er en særdeles omhyggelig, dygtig og troværdig sparringspartner i firmaets daglige drift. De har indgående kendskab til alle økonomifunktioner og arbejdet tilgås samtidig med en afslappet humor, som gør det daglige arbejde med bogholderiet til en fornøjelse. Henning Søgaard Nielsen Executive Search Consultant at Search IT People ApS

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden