4.20 / 2 bedømmelser

CPH+ Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Hos CPH+ Regnskab leverer vi bogføring og økonomistyring til mindre virksomheder. Vi har mere end 10 års erfaring og kan tilbyde en lang række ydelser.

Vi arbejder hele tiden på at tilbyde de bedste regnskabsmedarbejdere. Vi uddanner og tester alle vores medarbejdere og konsulenter løbende for at sikre, at alle har den rette viden og efteruddannelse.

Over 10 års erfaring
CPH+ Regnskab er en mindre virksomhed, hvor vi sætter den personlige kontakt og rådgivning højt. Vi har 10 års erfaring i økonomistyring og bogholderi og sørger for at følge op og kontrollere vores arbejde.

Hvem er typisk kunde hos CPH+ Regnskab?
Vores kunder er typisk ejerledede virksomheder og selskaber indenfor alle brancher f.eks. håndværkere, IT-virksomheder, selvstændige konsulenter samt erhvervsdrivende fonde, herunder væresteder for mennesker med særlige behov.


CPH+ Regnskab

Havnevej 30
4591 Føllenslev
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af CEREDA
  • Cand.merc.aud.
  • Bogholder

  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Selvangivelse
  • Rådgivning
  • Lønhåndtering

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Regnskabsgården en professionel partner

Regnskabsgården er en særdeles omhyggelig, dygtig og troværdig sparringspartner i firmaets daglige drift. De har indgående kendskab til alle økonomifunktioner og arbejdet tilgås samtidig med en afslappet humor, som gør det daglige arbejde med bogholderiet til en fornøjelse.

Henning Søgaard Nielsen
Executive Search Consultant at Search IT People ApS

- Search IT People ApS
Bedømt d. 06/11/2015

En god og stabil samarbejdspartner

Som revisorer har vi brug for en god og kompetent sparringspartner / samarbejdspartner til brug for bogholderi og regnskabsaflæggelse forud for vor revision.

RG Regnskabsgården ApS leverer et omhyggeligt og grundigt ført bogholderi.

De har forståelse for revisors arbejde og på denne måde bibringer de kunden en besparelse på revisorregningen idet de på kompetent vis forbereder bogholderiet til vor efterfølgende revision.

Alt materiale modtaget fra RG Regnskabsgården ApS "ligger lige til højrebenet", når vi modtager det til revision.

- Christian Danielsen, Revisionsfirmaet Christian Danielsen ApS
Bedømt d. 03/11/2015