CR Bogholderi IVS Helsinge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
CR Bogholderi IVS Helsinge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Om CR Bogholderi:

CR Bogholderi tilbyder en bred vifte af ydelser til små og mellemstore virksomheder, blandt andet bogføring, erhvervsservice, regnskaber, selvangivelser mm.

Herudover programmer jeg i excel, og har udarbejdet en unik løsning til virksomheder med dagens salg.

CR Bogholderi ejers af mig, Christian Rasmussen, der med 10 års praktisk erfaring inden for bogholderi, regnskab og revision er i stand til at hjælpe dig med de fleste opgaver. Den 1/1 2014 stiftede jeg CR Bogholderi, ud fra et ønske om at bruge mine kompetencer til at levere service og kvalitet til en fornuftig pris, samt have fod under eget bord.

Jeg holder mig ajour med nye regler, forordninger og vejledninger, og er særdeles godt inde i lovgivningen omkring de forskellige fradragsmuligheder, som man måske ikke selv er så opmærksom på. Herudover har jeg stor erfaring med rådgivning og input til gode rutiner, der gør hverdagen lettere for enkeltmandsvirksomheder og selskaber.

Bogholderi/regnskab er en tillidssag, og jeg lægger vægt på at have en god dialog med dig som kunde. Derfor tilbyder jeg altid et gratis opstartsmøde, hvor vi sammen kan finde ud af, hvilke fordele din virksomhed har, ved at outsource dine regnskaber, samt skræddersy en løsning der passer din virksomheds behov. Jeg servicerer virksomheder med vidt forskellig baggrund, og har således en solid, bred viden inden for mange brancher.

Så hvis du vil have kvalitet for pengene, løbene rådgivning og holde dine administrationsudgifter nede, er CR Bogholderi det rigtige valg.

Med venlig hilsen

Christian Rasmussen
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden