Cristina Poblador København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Cristina Poblador København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Cristina Poblador rådgiver og fører sager inden for alle aspekter af udlændingeretten, herunder asyl, familiesammenføring, erhvervsmæssige opholdstilladelser, ophold for EU-borgere, visum, statsborgerskab mv. Med en baggrund i Integrationsministeriet og hos Kammeradvokaten har Cristina et indgående kendskab til myndighedernes sagsbehandling på dette område og dermed de bedste forudsætninger for at yde kvalificeret rådgivning og opnå det bedst mulige resultat for sine klienter.

Cristina Poblador yder tillige bistand i sager om tvangsmæssig anbringelse af børn, hvor hun repræsenterer børnene eller deres forældre. Cristina har ført et stort antal tvangsfjernelsessager for byret og landsret. Hun har derfor også på dette område et stort indblik i myndighedernes sagsbehandling, og dermed en særlig evne til at identificere og slå ned på de svage punkter i disse sager til gavn for sine klienter.

Se også http://homannlaw.dk/ og http://tvangsfjernelsesadvokater.dk/
Dansk
Jurist

Certificeringer

Møderet for Landsret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden