4.40 / 2 bedømmelser

CSI Revision

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Vi løser opgaver indenfor regnskab, bogføring og økonomiservice for små- og mellemstore virksomheder.

Opgaven løses i tæt samarbejde med virksomheden, så der er gennemskuelighed og ingen overraskelser. Vi bidrager positivt til bundlinjen - da vi løser opgaverne med holdning.

Vi sørger altid for valide tal, der er let forståelige og giver virksomheden information, der kan bruges direkte som beslutningsgrundlag.CSI Revision

Gammel Stillingvej 467
8462 Harlev J
  • Registreret Revisor
  • Ansvarsforsikring
  • Godkendt revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Utrolig behagelig, tillidsvækkende og meget professionel

Valgte klart Steffen, CSI Revision efter besøg af 3 forskellige revisor-tilbud. Steffen skiller sig bestemt ud med hans meget positive engagement for virksomheden, rigtig gode overblik samt kompetente tilgang til opgaverne. Steffen er meget fleksibel, effektiv og yderst professionel. Man føler sig meget tryg og alle opgaverne bliver udført korrekt og til tiden. Jeg kan varmt anbefale Steffen og CSI revision!

- A-Gravering
Bedømt d. 13/01/2016

Super behagelig, professionel og god til at vejlede.

Havde Steffen på besøg til en snak om regnskabsføring i firmaet. Han satte sig hurtigt ind i det og viste et positivt engagement. Vi fik en god snak om opgaverne og Steffen fik gjort det overskueligt for os og til en fair pris.
Vi har nu haft et kort samarbejde med ham, og alt er forløbet uden problemer. Vi ser frem til et langt samarbejde med ham.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

- DEDA Group
Bedømt d. 07/09/2015