4.64 / 8 bedømmelser

DAHL Advokatfirma

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at DAHL Advokatfirma kan give dig et kvalificeret tilbud.

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer og det største i provinsen. Vi tæller 200 medarbejdere – heraf 100 jurister

Vi lægger afgørende vægt på at give dig som klient en hurtig og effektiv sagsbehandling - med personlig rådgivning på et højt fagligt niveau.

For nogle af vores klienter er det vigtigt at have deres egen advokat, som gennem tiden opbygger en generel indsigt i klientens virksomhed og derigennem kan yde den bedst mulige rådgivning. Andre klienter ønsker selv at kunne trække på hele spektret af specialister - uden at gå via en personlig advokat.

Vi kan imødekomme begge ønsker.

Personlig rådgivning er altafgørende for os. Advokatydelsen består ikke bare af tør jura. Kemien skal være i orden, og der skal helst være plads til humoren. Vi er ikke bare tørre specialister. Vi er gode rådgivere, som samarbejder konstruktivt med vores klienter og deres øvrige rådgivere. Vi optræder nærværende, med god faglighed - og ikke mindst med personlighed.DAHL Advokatfirma

Hammerensgade 6
1267 København K
  • Advokat
  • Møderet for Landsret
  • Møderet for Højesteret
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater
  • Ansvarsforsikring
  • Cand.jur


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


15 års fejlfrit samarbejde.

Alt juridisk arbejde for min virksomhed har Frederiks klaret gennem 15 år, og jeg kan ikke sætte en finger på det samarbejde.
Hans faglige niveau er højt, og han lader aldrig de juridiske problemer blive min hovedpine
Det er min opfattelse at han rent faktisk kerer sig om de problemstillinger vi måtte have, og i forhandlinger ifb.m. salg af virksomheder har han været super skarp!

Meget anbefalelsesværdig!

- IMS Rehfeld
Bedømt d. 01/07/2016

God rådgivning og service

Vi har haft rigtig god erfaring med Frederik Bruhn fra DAHL Advokater i forbindelse med flere forskellige opgaver såsom kontrakter, betingelser mm.

- Daniel Popovic
Bedømt d. 08/03/2018

En aktiv medspiller i min virksomheds vækst

Jeg har samarbejdet med Advokat Frederik Bruhn igennem 10 år.
Han er god til at sætte sig ind i min situation, og god til at forstå problemerne i den pågældende branche.
Han forstår min situation som iværksætter, og min personlige situation i den forbindelse.
Jurasproget bliver beskrevet på en måde så lægmand forstår hvad der bliver sagt.
Frederik har haft en aktiv indflydelse på, at min virksomhed har kunne vækste, med god juridisk struktur.

- Jonas Pilgaard, CEO CloudCutOut
Bedømt d. 28/09/2016

Rigtig god

Havde brug for en advokat til forskellige opgaver

- Frands Waldeck
Bedømt d. 28/07/2016

Effektiv og hurtig hjælp

Effektiv og hurtig hjælp af kompetent advokat med erfaring fra it-branchen. Kan anbefales.

- Ulrik Holm Nielsen
Bedømt d. 12/07/2016

Rigtig godt, men høj pris.

Frederik har været rigtig dygtig til at få løst opgaverne, og hans faglige niveau ligger højt. Prisen blev højere end forventet, men derudover har vi været rigtig glade for Frederik som advokat.

- Reunited
Bedømt d. 01/07/2016

Fremragende rådgivning

Vi har efter at have fundet Frederik Bruhn, og DAHL Advokater via Agera, brugt Frederik i forbindelse med flere opgaver med kontrakter, betingelser osv. og jeg kan på det kraftigste anbefale Frederik&co til andre.

Fagligt kunne vi ikke bede om et bedre match
Fleksibilitet og evnen til at kommunikere er uovertruffen, og hvad angår budget og tidsplan har der ingen overraskelser eller misforståelser været.

Jeg er nu engang sikker på, at man kan sige dette om flere advokater i DK, bevares.
Der hvor Frederik Bruhn for alvor skildrer sig ud fra andre advokater vi har mødt, og hvorfor vi har valgt at have ham som fast samarbejdspartner, skal findes på det menneskelige plan, Frederik er helt nede på jorden og meget cool omkring sin tilgang til sit arbejde, kombineret med stor faglig ekspertise.

Hans evne og motivation for at sætte sig ind i vores virksomhed isoleret, og have forståelse for vores måde at drive forretning på er ganske unik og det er der ikke nok rating stjerne her på sitet til at give ud af — 5 er ihvertfald ikke nok!

- Pilot
Bedømt d. 23/03/2016

Hurtig kontakt, godt møde og god dialog

Frederik Bruhn tog hurtigt telefonisk kontakt til mig. Han inviterede mig til et personligt uforpligtende møde og vi fandt en løsning der passer mig godt. Jeg vil helt klart benytte Dahl Advokatfirma igen, og anbefale dem til andre.

- Keytouch v/ Lars Mortensen
Bedømt d. 01/04/2014