DAHL Advokatfirma København K
Ageras rating star
4.64 / 5 stars 8 reviews
DAHL Advokatfirma København K
Ageras rating star
4.64 / 5 stars 8 reviews

Information

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer og det største i provinsen. Vi tæller 200 medarbejdere – heraf 100 jurister

Vi lægger afgørende vægt på at give dig som klient en hurtig og effektiv sagsbehandling - med personlig rådgivning på et højt fagligt niveau.

For nogle af vores klienter er det vigtigt at have deres egen advokat, som gennem tiden opbygger en generel indsigt i klientens virksomhed og derigennem kan yde den bedst mulige rådgivning. Andre klienter ønsker selv at kunne trække på hele spektret af specialister - uden at gå via en personlig advokat.

Vi kan imødekomme begge ønsker.

Personlig rådgivning er altafgørende for os. Advokatydelsen består ikke bare af tør jura. Kemien skal være i orden, og der skal helst være plads til humoren. Vi er ikke bare tørre specialister. Vi er gode rådgivere, som samarbejder konstruktivt med vores klienter og deres øvrige rådgivere. Vi optræder nærværende, med god faglighed - og ikke mindst med personlighed.
Dansk , English
Fremragende score
Advokat

Om

Personligt citat

Frederik Bruhn er certificeret IT-advokat under Danske IT-advokater og har 20 års erfaring med IT-virksomheders kontrakter og løbende, juridiske udfordringer. Han bistår ofte leverandører af IT-ydelser i forbindelse med outsourcing, projekt- og anskaffelsesaftaler, licensaftaler mv. og ved udarbejdelse af IT-virksomheders standardaftaler.

Frederik Bruhns rådgivning omfatter også kontraktstyring, optimering af kontrakter, køb og salg af IT-virksomheder (og andre rettighedsbaserede virksomheder) samt investering i denne type virksomheder. Han h

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vi er specialister som kende vores kunders brancher, herunder dos and donts.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Tilgængelighed når kunden har brug for det.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi hjælpe SMV i Danmark med at vækste, ved bl.a. at være forretningsorienteret og hjælpe med at tingene - også fra begyndelsen - bliver gjort rigtigt.

Certificeringer

Advokat
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring
Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.64 / 5 stars 8 reviews
IMS Rehfeld for 8 år siden
Alt juridisk arbejde for min virksomhed har Frederiks klaret gennem 15 år, og jeg kan ikke sætte en finger på det samarbejde. Hans faglige niveau er højt, og han lader aldrig de juridiske problemer blive min hovedpine Det er min opfattelse at han rent faktisk kerer sig om de problemstillinger vi måtte have, og i forhandlinger ifb.m. salg af virksomheder har han været super skarp! Meget anbefalelsesværdig!

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden