Dahl & Bindeballe Sønderborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Dahl & Bindeballe Sønderborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Hos Bindeballe & Sønderborg Advokater kommer mennesket før juraen. For os handler det om at finde den bedste løsning for de mennesker, vi har med at gøre Vi tænker meget gerne ud over konventionerne for at nå det optimale resultat – inden for lovens rammer, naturligvis.

Jura tjener mennesker

Lovens rammer er vide, og det meste jura kan tolkes på mange måder. Man kan vælge at tage hvert eneste af lovens bogstaver helt bogstaveligt, eller man kan forholde sig til, hvad den moralske hensigt med loven har været. I vores optik er hensigten med al jura at tjene menneskets tarv, at sikre retfærdigheden – og ikke mindst at sikre oplevelsen af at opnå retfærdighed - bedst muligt.

Enighed er bedst

Det er vores erfaring, at i det lange løb er de bedste løsninger dem, begge parter kan blive enige om at tilslutte sig. Derfor har vi stort fokus på mægling og forhandling – og vi går langt for at sikre, at alle muligheder er udtømte, inden vi eventuelt involverer retssystemet.

Størst mulig retfærdighed

Men uanset om resultatet er et forlig eller en tur gennem retssystemet, viger vi ikke en tomme fra vores mål om, at hver eneste af vores klienter oplever at opnå størst mulig retfærdighed. Inden for de rammer, loven giver.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden