Dansk Bogføringsservice Aps Sønderborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Dansk Bogføringsservice Aps Sønderborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Dansk Bogføringsservice – Vi skaber gennemsigtighed!

Dansk Bogførings Service har en vision om at sikre vores kunder en tryghed i deres økonomi styring, vi har mange års erfaring med forskellige kunder og deres forskellige behov. Vi arbejder i langt de fleste økonomi programmer og bruger professionelle samarbejdspartnere såsom BDO Revision. Dette sikre dig kvalitetsbogføring og klarhed over din økonomi 24/7

Alle ved at rod i bogføringen og budgetter kan være både dyrt og give ubehagelige overraskelser for både dig og dine økonomiske samarbejdspartnere.

Det kan også for mange være svært hele tiden at holde sig ”up to date” med regler og de lovmæssige krav til bogføring – hvis du vil undgå at skulle bruge din tid og fokus på disse opgaver, og hellere skabe vækst og omsætning så kan vi uden tvivl tage denne byrde af dine skuldre og give dig bedre overblik og mere frihed.

Udover bogføring tilbyder vi en række andre services såsom rådgivning, styrring af udlejnings ejendommen, diverse sekreter opgaver, og udarbejdelse af budgetter m.m.
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden