Dansk Net Revision Silkeborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 9 reviews
Dansk Net Revision Silkeborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 9 reviews

Information

Dansk Net Revision er et mindre revisions firma, som lægger stor vægt på det personlige forhold og kendskab til den enkelte klients virksomhed.

Revisionfirmaets ansvarlig revisor Hans Moeslund har en baggrund som registreret revisor og flere års erfaring med ledelse af virksomheder såvel nationalt som internationalt, er dagligt beskæftiget med økonomisk og skattemæssig rådgivning, udarbejdelse af forretnings planer budgetter, årsrapporter, indkomst- og formueopgørelser mv.

Vi har indrettet vores kontor i et uformelt miljø, som ikke alene giver os et behageligt og afslappet arbejdsmiljø, men også lavere administrative omkostninger, som udelukkende kommer vores klienter til gode, i form af lavere revisorhonorar.

Vores målgruppe er mindre og mellemstore virksomheder, selskaber uden revisionspligt, hvortil vi altid er klar med den helt rigtige skræddersyet løsning, til særdeles fordelagtige priser.
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af FSR
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 9 reviews
Elisabeth Nue Møller for 8 år siden
Gennem de sidste ti år, har jeg benyttet mig af Dansk Netrevisions ydelser, og har altid oplevet stor fleksibilitet, en god pris oget godt serviceniveau, har været kendetegnende for virksomheden. Jeg vil derfor med stor glæde anbefale Dansk Netrevision.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden