4.25 / 9 bedømmelser

Dansk Net Revision

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Dansk Net Revision er et mindre revisions firma, som lægger stor vægt på det personlige forhold og kendskab til den enkelte klients virksomhed.

Revisionfirmaets ansvarlig revisor Hans Moeslund har en baggrund som registreret revisor og flere års erfaring med ledelse af virksomheder såvel nationalt som internationalt, er dagligt beskæftiget med økonomisk og skattemæssig rådgivning, udarbejdelse af forretnings planer budgetter, årsrapporter, indkomst- og formueopgørelser mv.

Vi har indrettet vores kontor i et uformelt miljø, som ikke alene giver os et behageligt og afslappet arbejdsmiljø, men også lavere administrative omkostninger, som udelukkende kommer vores klienter til gode, i form af lavere revisorhonorar.

Vores målgruppe er mindre og mellemstore virksomheder, selskaber uden revisionspligt, hvortil vi altid er klar med den helt rigtige skræddersyet løsning, til særdeles fordelagtige priser.Dansk Net Revision

Daltoften 74
8600 Silkeborg
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af FSR
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Fleksibel, serviceorienteret

Gennem de sidste ti år, har jeg benyttet mig af Dansk Netrevisions ydelser, og har altid oplevet stor fleksibilitet, en god pris oget godt serviceniveau, har været kendetegnende for virksomheden. Jeg vil derfor med stor glæde anbefale Dansk Netrevision.

- Elisabeth Nue Møller
Bedømt d. 29/03/2015

God hjælp og rådgivning til opstart

Ved opstart af min virksomhed har Dansk Net Revision været en stor hjælp med alt fra budgetter til rådgivning omkring opstarten hvilken er gået over alt forventning.
Dansk Net Revision kan kun anbefales herfra til dem der ønsker en seriøs og professionel revisor der virkelig har styr på sagerne.
Tak herfra :)

- Jens Larsen
Bedømt d. 25/03/2015

Stor kompetancer indenfor faget

Årsregnskabet står knivskarpt og altid til aftalt tid. ydermere bliver der altid fulgt op på det fremsendte materiale, hvor man samtidig får gennemgået dette.
Virksomheden begrunder, hvorfor man er skiftet til dem.
5 stjerner herfra

- Hansen Invest I/S
Bedømt d. 24/03/2015

Kvalitetsbevidst sparring

Rådgivningen er hel i top, hvor dette efterfølgende altid udmønter sig i et produkt som er gennem arbejdet og nemt at arbejde videre ud fra.

- ScalaByg v/ Thomas Hansen
Bedømt d. 24/03/2015

Uformelt, og en fornemmelse af optimering

DNR udføre kompetent og behageligt samarbejde omkring hele min virksomheds økonomi - tilmed fungerer DNR som mentor og inspirator til virksomhedens strategi.

- Niels Høj Juletræer og Pyntegrønt
Bedømt d. 20/03/2015

Behageligt og godt samarbejde

KL Transport har været kunder i 3 år og har altid haft et godt samarbejde med DNR. Personale er super behagelige og har altid tid til at lytte, hvilket gør at vi føler os trygge. Jeg vil helt klart anbefale denne revisor til andre kunder.

- KL Transport
Bedømt d. 19/03/2015

Fremragende kundeservice og god support

Vi har hos We Do It valgt at bruge Dansk Net Revision pga. deres troværdighed, gode service og support. Vi har oplevet at budgetter samt tidsplaner mv. alt er overholdt til fulde. Vi er yderligere meget tilfreds med den gode support vi får hver gang vi ringer til Dansk Net Revision, hvor ens spørgsmål altid er velkommen.
De kan kun anbefales.

//We Do It

- We Do It
Bedømt d. 17/03/2015

Dårlig start

Kørte fra Silkeborg for at mødes på min hjemmeadresse, hvilket der blev insisteret på. Mødet var her kl 10 - jeg var der 9:59 - og kl 10:10 ringede vi sammen hvor han sagde at jeg havde været hjemme og at han var der til kl 10 (stemmer ikke) og derefter var kørt.
Jeg VED at jeg var der til tiden og har man ikke engang høfligheden til at ringe til sin aftale, hvis denne ikke er på stedet, når man er kørt derud, for at sikre sig at man er det rigtige sted etc. så er man ikke serviceminded nok.

- Stephan Wehrsdorf
Bedømt d. 12/03/2015

Hurtig kontakt

Det er okay

- Henrik Johnsen
Bedømt d. 06/11/2014