Dansk Revision - Århus Åbyhøj
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Dansk Revision - Århus Åbyhøj
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews

Information

Vores vision for vores virke som revisionsvirksomhed er at tilføre vores kunder og samarbejdspartnere værdi. Merværdi. Merværdi i form af professionel, kompetent og proaktiv rådgivning.

Vi er opmærksomme på, at den lovpligtige revision af virksomhedens årsregnskab ikke nødvendigvis skaber merværdi for virksomheden og dens ejere. Derfor er det i vores øjne også ekstra vigtigt, at vi som revisor for virksomheden, er proaktive i vores rådgivning til virksomheden, herunder gøre kunden opmærksom på de ydelser vi tilbyder, og som potentielt kan skabe merværdi for virksomheden. Dette gør sig også gældende for potentielle nye kunder.

Vi tror på, at sparring og løbende dialog inden for de rammer vi agerer i, er med til at optimere processerne for den enkelte. Derfor tager vi også månedlig eller kvartalsvis kontakt til de kunder, som ønsker det, for at få en dialog om udviklingen i virksomheden og mulige problemstillinger, som vi kan assistere med at løse.

Dansk Revision: Nærvær - faglighed - engagement
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Godkendt revisor
Revisor

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Heine Svendsen for 9 år siden
Ikke noget at udsætte på revisionen. Har dog indtryk af at det går noget hurtigere end hos min tidligere revisor, som så til gengæld også var 50% dyrere. På den anden side så er det mit indtryk, at prisen hos den nye revisor kryber op mod den pris, jeg tidligere gav, så man skal nok holde ham fast på at prisen ikke må stige.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden