3.75 / 1 bedømmelser

Dansk Revision - Århus

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Vores vision for vores virke som revisionsvirksomhed er at tilføre vores kunder og samarbejdspartnere værdi. Merværdi. Merværdi i form af professionel, kompetent og proaktiv rådgivning.

Vi er opmærksomme på, at den lovpligtige revision af virksomhedens årsregnskab ikke nødvendigvis skaber merværdi for virksomheden og dens ejere. Derfor er det i vores øjne også ekstra vigtigt, at vi som revisor for virksomheden, er proaktive i vores rådgivning til virksomheden, herunder gøre kunden opmærksom på de ydelser vi tilbyder, og som potentielt kan skabe merværdi for virksomheden. Dette gør sig også gældende for potentielle nye kunder.

Vi tror på, at sparring og løbende dialog inden for de rammer vi agerer i, er med til at optimere processerne for den enkelte. Derfor tager vi også månedlig eller kvartalsvis kontakt til de kunder, som ønsker det, for at få en dialog om udviklingen i virksomheden og mulige problemstillinger, som vi kan assistere med at løse.

Dansk Revision: Nærvær - faglighed - engagement


Dansk Revision - Århus

Tomsagervej 2
8230 Åbyhøj
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Statsautoriseret Revisor
  • Medlem af FSR
  • Godkendt revisor
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Udmærket standardrevision

Ikke noget at udsætte på revisionen.
Har dog indtryk af at det går noget hurtigere end hos min tidligere revisor, som så til gengæld også var 50% dyrere.
På den anden side så er det mit indtryk, at prisen hos den nye revisor kryber op mod den pris, jeg tidligere gav, så man skal nok holde ham fast på at prisen ikke må stige.

- Heine Svendsen
Bedømt d. 22/10/2014