Dansk Selskab ApS Hvidovre
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Dansk Selskab ApS Hvidovre
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Dansk Selskab er en betroet spiller på markedet, som tilbyder proaktiv assistance i takt med bogholderi og revisionsydelser.
Som landsdækkende operatør med hovedsæde i indre København, Ballerup og på Amager. Med vores 3 lokationer og kvalificerede bemanding er vi både kompentente og nærværende til netop dine behov.
Vi er frontløbere på digitaliseringen af bogholderi og revision, som ved "efterfølge"​ eliminerer manuelt arbejde, med henblik på at tilsætte mere menneskeligt arbejde, i form af rådgivning, konsultation og proaktiv engagement. Hos Dansk Selskab tager vi arbejdet med hjem, da vi er et passioneret team, som ikke stopper før målet er nået.
Alle medarbejdere og fremtidige ansatte bliver ikke blot målt på deres faglighed, men på at møde vores klienter i øjenhøjde med det formål at yde en ekstraordinær indsats, derfor vil man opleve en utrolig høj service og indlevende nærvær.
Vi er forgangstaleren for Digital og proaktiv revision. Vi har formået at skabe effektive processor, som på 3 timer løser 8 timers arbejde. Dette skyldes både vores innovative arbejdsmiljø, samt bestræbelse efter at være bedst.
Vi startede med at stifte, omdanne og nedlukke virksomheder og efter en fremgangindikator med at stifte over 200 selskaber første år, tilføjede vi Digitalt bogholderi, lønkørsel og Årsregnskab til sortimentet.
Med fokus på mindre og mellemstore virksomheder er vores mission at være proaktive i vores arbejdsmønster, så alle vores fakturaer bliver betalt med et smil på læben, fordi der er blevet skabt værdi.
"Hos Dansk selskab, vil vi ikke skabe en indtægt på den time, der er brugt, men derimod på den værdi der er blevet skabt"​
Dansk

Certificeringer

Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden