Deloitte - Bjørn Rosendal København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Deloitte - Bjørn Rosendal København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Hvad enten din virksomhed er en del af en stor international koncern, en familie- eller ejerdrevet produktionsvirksomhed, et liberalt erhverv eller en erhvervsskole, finder vi løsningen sammen, uanset om du er underlagt revisionspligt eller vælger et mindre omfattende review af dit regnskab.

Vores partnere og medarbejdere har den nødvendige brancheindsigt, og vi gør alt for at sikre den rette kemi mellem teamet og dig som kunde, så det passer til netop din virksomheds karakteristika, størrelse og behov.

Kvalitet betaler sig, og en veltilrettelagt opgave kan i betydeligt omfang være værdiskabende for dig og din virksomhed. Vores arbejdsmetoder betyder, at den ”gammeldags” traditionelle revisions- eller reviewopgave kun udgør en del af vores indsats. Som en integreret del af vores arbejde giver vi dig også værdifuld sparring med tryghed og samhørighed mellem dig som kunde og os som rådgiver.

Det handler således ikke bare om ”at opstille en årsrapport og opgøre skatten”.

Du kan regne med Deloitte, når du laver en aftale med vores partnere eller medarbejdere om at udføre revision, udvidet gennemgang, review eller regnskabsmæssige opgaver for dig og din virksomhed.

Hvad enten din virksomhed er en del af en stor international koncern, en familie- eller ejerdrevet produktionsvirksomhed, et liberalt erhverv eller en erhvervsskole, finder vi løsningen sammen, uanset om du er underlagt revisionspligt eller vælger et mindre omfattende udvidet gennemgang eller review af dit regnskab.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Statsautoriseret Revisor
Ansvarsforsikring
Medlem af FSR
Registreret Revisor
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden