Deloitte - Odense Odense C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Deloitte - Odense Odense C
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Hos Deloitte hjælper vi dig og din virksomhed med alt fra at holde styr på bilag og regnskaber til at gøre din virksomhed mere effektiv, tjene flere penge, ekspandere og blive global. Vi hjælper offentlige myndigheder med analyser og udvikling. Hos Deloitte sætter vi en ære i at lytte til dig og tage udgangspunkt i dine udfordringer, hvad enten du er direktør for en verdensomspændende virksomhed, CFO, bestyrelsesformand, intern revisor, helt nystartet iværksætter, repræsentant for det offentlige - eller noget helt andet. Gennem fælles sparring når vi den bedste løsning.

For os handler revision og rådgivning ikke kun om tal. Egentlig handler det mere om menneskene bag, både hos vores kunder og hos os. Derfor sørger vi for, at alle Deloittes medarbejdere konstant dygtiggør sig gennem teoretisk viden og praktisk erfaring. Vi arbejder inden for mange forskellige fagområder. Men vi har en fælles entusiasme, nysgerrighed og kvalitetssans.

Deloitte er Danmarks største revisionsfirma og rådgivningsfirma. Med 17 kontorer i Danmark og Grønland er vores dygtige revisorer, skatterådgivere og konsulenter lige i nærheden af dig. Skulle du få brug for internationale specialister, trækker vi på alle vores kolleger i Deloitte Touche Tohmatsu Limited, der har 170.000 medarbejdere på kontorer i mere end 140 lande.
dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Registreret Revisor
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Rasmus Boye for 8 år siden
Delloitte leverede god og kompetent hjælp og var fleksible, således at vi nåede det hele til tiden.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden