4.25 / 1 bedømmelser

DineArvinger

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at DineArvinger kan give dig et kvalificeret tilbud.

Vi tager os tid til at hjælpe hver enkelt af vores kunder og sikrer din tryghed igennem hele processen ved at levere den bedst mulige service

Vi sikrer, at du får et juridisk korrekt og gyldigt dokument.
Dine Arvingers stærke faglighed er din garanti for, at vi udarbejder korrekte og gennemarbejdede familieretlige dokumenter, der sikrer dig og din familie.

Du er i fokus hele vejen gennem processen.
Vi lægger afgørende vægt på at imødekomme den enkelte klients ønsker. Hos Dine Arvinger får du et skræddersyet juridisk dokument, der passer til netop dine behov til en overkommelig pris.DineArvinger

Hammerensgade 1
1267 København K
  • Cand.jur


  • Testamente
  • Ægtepagt
  • Samejeroverenskomst

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Empatisk og jordnær personale med høj faglighed.

Dine arvinger har bidraget med en stor mængde tryghed i vores familie i en tid, hvor vi har været meget udsatte. De havde en god forståelse for vores behov!
Vi har været rigtig tilfredse med den hurtige og professionelle behandling vi har fået. Det har ikke blot været tør jura, men der er en rigtig god forståelse for vores udfordringer og hvad vi vil have og allermest så mærker man at i ved at det er mennesker som i har med at gøre.
Tusind tak! :-)

- Anders Adamsen
Bedømt d. 22/05/2019