3.94 / 14 bedømmelser

DineArvinger

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at DineArvinger kan give dig et kvalificeret tilbud.

Vi tager os tid til at hjælpe hver enkelt af vores kunder og sikrer din tryghed igennem hele processen ved at levere den bedst mulige service

Vi sikrer, at du får et juridisk korrekt og gyldigt dokument.
Dine Arvingers stærke faglighed er din garanti for, at vi udarbejder korrekte og gennemarbejdede familieretlige dokumenter, der sikrer dig og din familie.

Du er i fokus hele vejen gennem processen.
Vi lægger afgørende vægt på at imødekomme den enkelte klients ønsker. Hos Dine Arvinger får du et skræddersyet juridisk dokument, der passer til netop dine behov til en overkommelig pris.DineArvinger

Hammerensgade 1
1267 København K
  • Cand.jur


  • Testamente
  • Ægtepagt
  • Samejeroverenskomst

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Venlige , høflige og meget tålmodige .

Gik lidt tid pga. Corona , men en ung mand kunne ordne det gennem tlf. og han var meget tålmodig , skal til notar på onsdag og så er det i orden , men 10 stjerner til den unge mand ved Mine Arvinger .
Hilsen Kate Larsen

- Kate Larsen
Bedømt d. 18/05/2020

Hurtig levering

Hjælpsomme og hurtig levering af det lovede

- Dan Thyrring
Bedømt d. 03/05/2020

Over alle forventninger

Ekstremt dygtige jurister.

Sjældent at man i Dagens Danmark oplever en så hurtig, effektiv og professionel behandling. Jeg er 100 % tilfreds hele vejen igennem

- Casper Larsen
Bedømt d. 28/04/2020

Efter lidt misforståelser lykkedes det at komme i land

Egentlig udemærket

- Jan Trzepacz
Bedømt d. 23/03/2020

God og tilfredsstillende behandling.

Super tilfredsstillende.

- Bent Andersen
Bedømt d. 14/03/2020

100% i orden

Alt var det bedste og i orden vi kan kun anbefale Din Arvinger

- Finn Villy Jensen
Bedømt d. 05/02/2020

100% i orden

Alt var det bedste og i orden vi kan kun anbefale Din Arvinger

- Finn Villy Jensen
Bedømt d. 05/02/2020

Personen virkede professionel og imødekommende.

Vi havde et godt og informativt møde i midten af december.
Grundet jul og nytår samt personlige private forhold ,er vi først
rigtigt kommet igang med sagen i det nye år, men vi tror at den resterende del af aftalen bliver klaret tilfredsstillende.

- Sven P. Eriksen
Bedømt d. 11/01/2020

Elendigt samarbejde

Dine arvinger var super effektive da jeg talte med dem første gang. Da jeg godkendte aftalen startede total dårlig kommunikation hvor jeg ekstrem mange gange måtte henvende mig for at høre hvordan det gik eller om de manglede noget. Min behandler blev fyret og chefen overtog og så blev det mere elendigt. Vi startede juli 2019 og her januar 2020 er vi stadig ikke færdig. Men de har dog hævet deres penge og selvom jeg adskillige gange har bedt dem betale tilbage så bliver mine mails ikke besvaret.
Jeg venter stadig men tror desværre ikke jeg kommer til at høre fra Dine Arvinger igen :(
De har jo taget deres penge

- Sandra Kristensen
Bedømt d. 08/01/2020

Hurtigt og effektivt

Efter min henvendelse til Ageras gik der kun kort tid indtil DineArvinger henvendte sig. DineArvinger behandlede min sag yderst professionelt og hurtigt. Kan kun anbefales

- Dorthea Ellekær
Bedømt d. 02/01/2020

Bekymrende dårlig kontakt

Var nødt til at afbryde samarbejdet, da min kontaktperson ikke vendte tilbage på mine mails, og når han gjorde, så svarede han ikke på mine spørgsmål, men stillede andre spørgsmål tilbage.
Så jeg vendte mig mod en anden tilbudsgiver og fik min opgave løst virkelig fint. Det var en enkel opgave, så det var mærkeligt, at det ikke bare blev løst ved den første.

- Dana Temløv
Bedømt d. 01/01/2020

Hurtig og fantaskisk

Hurtig opkald.god forståelse for min opgave og hurtig udførelser.god kontakt når vi var i tvivl

- Helle Christensen
Bedømt d. 03/11/2019

Dine Arvinger er en svindel-virksomhed

Jeg gider ikke bruge mere af min tid på dem, men vil gerne fortælle folk der overvejer at bruge dem. De holder ikke kontakt, de holder ikke deadlines, de svarer ikke tilbage, de kan ikke fås fat på, og de dropper en som kunde efter 39 dage med "igangværende" arbejde, da det først her går op for dem at de alligevel ikke kan tilføje et realkreditinstitut i en samejeoverenskomst. Det kan godt være de er billige, men der er ikke besparelsen værd. Vælg en anden.

- Emil Frosch
Bedømt d. 25/10/2019

Empatisk og jordnær personale med høj faglighed.

Dine arvinger har bidraget med en stor mængde tryghed i vores familie i en tid, hvor vi har været meget udsatte. De havde en god forståelse for vores behov!
Vi har været rigtig tilfredse med den hurtige og professionelle behandling vi har fået. Det har ikke blot været tør jura, men der er en rigtig god forståelse for vores udfordringer og hvad vi vil have og allermest så mærker man at i ved at det er mennesker som i har med at gøre.
Tusind tak! :-)

- Anders Adamsen
Bedømt d. 22/05/2019