Dit Sekretariat ApS Viborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Dit Sekretariat ApS Viborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Dit Sekretariat tilbyder professionelle sekretariatsløsninger til mindre virksomheder og (branche)foreninger. Vores medarbejdere løser alle opgaver inden for bogføring og regnskab, økonomistyring og sparring til virksomhedsledere og bestyrelser. Vi har flere erfarne bogholdere og sikrer dermed stabilitet og kontinuitet i opgaveløsningen.

Vi arbejder hjemmevant i e-conomic, foreningsadministrator, kluboffice, ForeningLet, winkas, winkas air samt flere andre kombinerede medlems- og økonomisystemer og vi har gode erfaringer med Dinero, C5 mv.
Vi tror på at finde det rigtige system til kunden og arbejder målrettet på at digitalisere og forenkle processer som bilagshåndtering, godkendelsesprocedurer mv.

Vi tilbyder derudover at løse diverse administrative opgaver som telefonbetjening, administration, kommunikation (nyhedsbreve, hjemmesider, sociale medier mv.) og eventplanlægning.

Alle aftaler skræddersyes til den enkelte kundes behov, ønsker og økonomiske formåen.

Læs mere på www.dit-sekretariat.dk
Dansk
Bogholder

Om

Personligt citat

Vi skaber plads til udvikling i DIN forening!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Fordi vi er specialister i foreninger og derfor har stor forståelse for de frivilliges særlige vilkår og måde at arbejde på.
Vi har desuden stor indsigt i de særlige forhold, der er gældende for Lokale- og Aktivitetstilskud, moms og delmoms, booking- og medlemssystemer mv. som foreningerne skal forholde sig til.
Og så kan vi hjælpe med meget mere end 'bare' regnskab og økonomistyring.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

At de frivillige oplever kontakten med os som en hjælp i deres hverdag.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Når vi overtager de kedelige og tidskrævende opgaver inden for administration og regnskab, får de frivillige overskud til at skabe flere aktiviteter og fokusere på foreningens kerneopgave.

Certificeringer

Medlem af CEREDA
Dinero-ekspert
Ansvarsforsikring

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden