DitSkøde København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
DitSkøde København S
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi består af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus og som sætter en ære i at servicere vores kunder til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved hurtig og effektiv sagsbehandling samt højt humør og engagement. Som resultat ligger vi blandt landets højeste på kundetilfredshed, med hele 9,7/10 i score på Trustpilot.

Med både erfaring fra den ene side af bordet som ejendomsmægler og med erfaring fra den anden side af bordet som køber rådgivere kender vi Dansk ejendomsmæglerforenings købsaftaler som vores egen lomme og ved præcis hvor vi skal kigge for, at finde de relevante oplysninger. Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager, og dette afspejler naturligvis prisen.

Linda Andersen er indehaver, advokatfuldmægtig & ejendomsmægler, med mere end 13 års erfaring med køb og salg af fast ejendom, herunder køber rådgivning samt berigtigelse af ejendomshandler.

Efter 7 år på ejendomsmæglerkontor samt 3 år på advokatkontor valgte Linda at stifte og drive DitSkøde og har gjort dette i nu 6 år.

Vi forlader ikke kontoret med uløste opgaver og I kan altid forvente, at få svar på jeres spørgsmål inden dagen er omme.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden