3.25 / 1 bedømmelser

DKadministration

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at DKadministration kan give dig et kvalificeret tilbud.

DKadministration udøver aktiv ejendomsforvaltning i hele Danmark.

Vi administrerer ejendomme i hele Danmark for:
Private investorer (også i selskabs-regi)
Ejerforeninger
Andelsboligforeninger

Aktiv ejendomsforvaltning kendetegner sig ved, at være værdiskabende for den enkelte stakeholder på både kort og lang sigt. Kort sagt driver vi ejendomme som var det vores egne!

Vores medarbejdere har alle mindst 15 års erfaring med at forvalte ejendomme, herunder i at rådgive bestyrelser i ejer- og andelsboligforeninger og private investorer.

Vi er naturligvis ansvarsforsikret og medlemmer af Ejendomsforeningen Danmark som paraplyorganisation - et naturligt sikkerhedsaspekt i at udvise os tilliden til at forvalte jeres formentlig største enkeltstående investering.

Med kontorer i Aarhus, Odense og København dækker vi hele landet. Vi arbejder digitalt og udvikler hele tiden nye værktøjer i samarbejde med vores kunder.

Vi tilbyder full-service indenfor alle aspekter af ejendomsforvaltning, herunder også udvikling, byggesager, forsikrings-sager, udlejning og naturligvis kundetilpasset rapportering.

Falder valget på os får du en seriøs og stabil samarbejdspartner med mange års erfaring med aktiv ejendomsforvaltning.DKadministration

Åløkke Allé 5-7
5000 Odense C
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af Ejendomsforeningen Danmark
  • Ansvarsforsikring
  • Ejendomsadministrator


  • Lejekontrakt
  • Ejendomsadministration
  • Stiftelse af virksomhed

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Firmaet er erklæret konkurs pga underslæb

Så hvad laver dette firma på listen

- Finn Jacobsen
Bedømt d. 02/09/2019