ECAS consulting København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
ECAS consulting København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Om ECAS:

ECAS blev stiftet af Lars Brenne, Lasse Vad Pedersen og Martin Arena Jørgensen i starten af 2014 og bygger på behovet for Business Intelligence løsninger der kan skabe reel værdi fra dag ét. Mange BI leverandører sælger dyre, forkromede systemer som kræver stor teknisk og forretningsmæssig indsigt, før de skaber værdi. Hos ECAS bygger vi tilpassede løsninger der kun tilsigter at løse kundens umiddelbare behov eller problemer. Vi sætter derfor en ære i at vores konsulenter ikke blot er teknisk dygtige, men også har stor forretningsmæssig indsigt der gør dem i stand til at levere lige præcis det kunden har behov for – hverken mere eller mindre. Af samme årsag bygger vi de fleste af vores løsninger med Excel brugergrænseflader, som er velkendte for de fleste.

Kompetencer:

Vores konsulenter er universitetsuddannede inden for forskellige økonomiske, forretningsmæssige og tekniske områder. Det de alle har tilfælles, er en kreativ og løsningsorienteret tilgang til et hvert problem. Vi har alle solid erfarin fra erhvervslivet med opbygningen og implementeringen af løsninger til ledelsesrapportering, regnskaber og kunderapporter. Hos ECAS ved vi, at de bedste løsninger er bygget med brugeren i fokus. Du kan læse mere om vores konsulenters erfaring og uddannelsesmæssige baggrund her.

www.ecas.dk
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden