Economical Ballerup
Ageras rating star
3.83 / 5 stars 3 reviews
Economical Ballerup
Ageras rating star
3.83 / 5 stars 3 reviews

Information

Economical er skabt til at hjælpe dig som selvstændig, både med din virksomhedsøkonomi, men også for din privat økonomi. Vi tilbyder den samlede rådgivning, hvor vi ser på din økonomi, ved et 360° rådgivningsmøde.
Vi er mere end bogholdere og revisorer, vi har fokus og speciale i at hjælpe små og mindre virksomheder, med bogholderi, lønadministration, regnskab. Vi assisterer samtidigt med gennemgang og analyse af regnskabet og hjælper jer med at forstå jeres regnskab, og danne strategier for vækst, bygget på en solid økonomisk base.

En vigtig del af livet som selvstændig, er at kunne fokusere på forretningen. En god base for dette er ikke at skulle bekymre sig om sin privatøkonomi. At forstå bankaftaler, lånedokumenter, kreditdokumenter og meget mere er blevet meget vanskeligere gennem de seneste år. Det kræver mere tid af dig, og det er mere komplekst end nogensinde. Hvilken betydning har det valg du træffer for fremtiden, og dine andre drømme.

Hos Economical, har vi mange års erfaring med den finansielle sektor, og vi arbejder for at gøre svære valg nemme for alle vores kunder. Vi lægger vægt på at vores kunder, forstår hvilke aftaler de indgår, og ikke mindst konsekvensen af disse valg.
Hos os sætter vi nærværende og personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres situation, samt jeres specifikke drømme og planer. Vi sætter jer i fokus, og sikrer os at i får den fulde og komplette rådgivning, der sikrer jer langt ud i fremtiden.
Dansk , Shqip , English
Rådgiver

Om

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Certificeringer

Revisor
Bogholder
Samarbejder med godkendt revisor
E-conomic-ekspert
VSO/kapitalafkastordning
Ejendomshandel
Udlejning
Udenlandsformue
Solceller
Aktier/Obligationer
Forældrekøb
Kryptovaluta

Tjenester

Rådgivning
Bogføring
Årsregnskab
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Selvangivelse
Skatterådgivning

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.83 / 5 stars 3 reviews
Mikkel Eriksen for 1 år siden
en uge efter aftalt tidspunkt bliver jeg kontaktet af en der skulle eftersignede være revisor, vedkommende ved en smule om emnet, men langt fra nok til at kunne være behjælplig. vedkommende siger så at de vil sende nogle dokumenter til mig, som jeg skal læse igennem for at kunne starte samarbejdet, eftersom at jeg vælger at give dem en chance. Siden da har jeg intet hørt. må sige det er den ringeste service af en revisor jeg længe har fået. hvis jeg skulle overleve på deres service og ekspertise, ville jeg være sultet ihjel for længst.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden