ECOR - Aarhus/Randers Aarhus N
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
ECOR - Aarhus/Randers Aarhus N
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

ECOR udfører revision for alle typer kunder. Vores erklæring tilfører regnskabet troværdighed, således at ejer, kreditgiver og kunder trygt kan stole på regnskabets oplysninger. I forbindelse med vores arbejde, har vi altid fokus på, om virksomheden med fordel kan ændre arbejdsgangene og dermed lette det daglige arbejde. ECOR følger altid den gældende lovgivning og branchens kvalitetsstandarder.

Hvis I ikke har størrelsen til at ansætte jeres egen bogholder, eller gerne vil slippe for arbejdet med at få bogholderiet til at fungere, har I gennem ECOR mulighed for at få en fast bogholder, der kommer ud til jer og fx bogfører, fakturerer, laver løn, momsregnskab, indberetter til skat mv.

I vil desuden have mulighed for løbende at få besvaret spørgsmål vedrørende bogføring, regnskabet, økonomistyring mv. Med afsæt i jeres behov, laver vi en aftale om, hvornår bogholderen kommer hos jer. Det kan være alt fra flere dage om ugen til få dage om måneden.
Dansk
Fremragende score
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Medlem af FDR
Medlem af FSR
Dinero-ekspert
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Morten Hovgaard for 6 år siden
Jeg skiftede sidste år til ECOR, og det har været en på alle måder god oplevelse. Jeg har fået god sparring og fået løst en række opgaver, jeg ellers ikke havde haft overskud til. Bl.a. har Kurt klaret korrespondancen med udlejer og sikret korrekt husleje. Det har helt sikkert sparet mig for et femcifret beløb. Løn, moms, indberetninger kører også smidigt og af sig selv. Dejligt!

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden