4.57 / 4 bedømmelser

ECOR - Aarhus/Randers

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

ECOR udfører revision for alle typer kunder. Vores erklæring tilfører regnskabet troværdighed, således at ejer, kreditgiver og kunder trygt kan stole på regnskabets oplysninger. I forbindelse med vores arbejde, har vi altid fokus på, om virksomheden med fordel kan ændre arbejdsgangene og dermed lette det daglige arbejde. ECOR følger altid den gældende lovgivning og branchens kvalitetsstandarder.

Hvis I ikke har størrelsen til at ansætte jeres egen bogholder, eller gerne vil slippe for arbejdet med at få bogholderiet til at fungere, har I gennem ECOR mulighed for at få en fast bogholder, der kommer ud til jer og fx bogfører, fakturerer, laver løn, momsregnskab, indberetter til skat mv.

I vil desuden have mulighed for løbende at få besvaret spørgsmål vedrørende bogføring, regnskabet, økonomistyring mv. Med afsæt i jeres behov, laver vi en aftale om, hvornår bogholderen kommer hos jer. Det kan være alt fra flere dage om ugen til få dage om måneden.ECOR - Aarhus/Randers

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Medlem af FDR
  • Medlem af FSR
  • Dinero-ekspert
  • Godkendt revisor
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God sparring og bred erfaring

Jeg skiftede sidste år til ECOR, og det har været en på alle måder god oplevelse. Jeg har fået god sparring og fået løst en række opgaver, jeg ellers ikke havde haft overskud til. Bl.a. har Kurt klaret korrespondancen med udlejer og sikret korrekt husleje. Det har helt sikkert sparet mig for et femcifret beløb. Løn, moms, indberetninger kører også smidigt og af sig selv. Dejligt!

- Morten Hovgaard
Bedømt d. 04/09/2017

Meget tilfreds

Jeg valgte ECOR ud fra min mavefornemmelse. Det har vist sig ikke at være forkert, og jeg vil helt sikkert vende tilbage en dag

- Benjamin Michel
Bedømt d. 29/02/2016

God kontakt - professionel rådgivning

Jeg valgte Kurt Hundebølls virksomhed, fordi han hurtigt skabte en god kemi og fandt frem til mine behov for revision og økonomisk rådgivning.

- HØG KOMMUNIKATION
Bedømt d. 22/02/2016

En meget professionel og hyggelig revisor!

Jeg valgte Kurt/ECOR, da jeg syntes at have virkede som en person der havde godt styr på sit fag. Der var ikke noget tøven og han kunne svare uden problemer på mine spørgsmål, samt kendte de små fif. Samtidig var der bare en god kemi i mellem os. Han er nem at snakke med og forstår ens situation.

Uden at jeg har set det endelig resultat, i form af et gennemgået årsregnskab, endnu, er jeg overbevist om at det nok skal komme til tiden og med et godt stykke arbejde bag.

- Aarhus Brætspilscafé
Bedømt d. 10/02/2016