Ecount Herning
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
Ecount Herning
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews

Information

Ecount v/Line Christiansen, startet 12/7 2014.

Jeg er udlært økonomiassistent på revisionskontor, og er derfor stærk i både bogføringsopgaver og selvangivelser/regnskab. Selvom mit uddannelsesbevis kun er fra 2011 har jeg arbejdet med regnskab i over 10 år.

Jeg har erfaring med en lang række regnskabsprogrammer af forskellig kvalitets- og prisniveau. Jeg arbejder i det program kunden foretrækker. Jeg kan også give uvildig vejledning i de forskellige løsninger der findes.

Min virksomhed specialiserer sig i digital bogføring og kommunikation, hvor bilag overføres vha smartphone til dropbox, og derfra bogføres og opbevares sikkert online.

Jeg gør også gerne tingene mere traditionelt og henter/returnerer bilag eller arbejder hos kunden, hvis det passer bedre :)
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
Nordjysk Computerservice IVS for 8 år siden
Følte kontant at jeg var til besvær og fik ekstraregninger udover det aftalte tilbud. Line har valgt at få et fuldtidsarbejde ved siden af, og det kunne virkelig mærkes på hendes motivation eller mangel på samme På trods af, at jeg har tegnet en kontrakt på 12 måneder, er Line tråds ud af denne før tid

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden