0.00 / 0 bedømmelser

Egan Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Jeg er selvstændig regnskabskonsulent som er kendetegnet ved en dyb faglighed, kombineret med en positiv og proaktive tilgang til arbejdet samt et mantra, om at jeg ikke slipper opgaver før de er 100% løst og kunden er tilfreds.
Derudover, arbejder jeg altid for at optimere arbejdsgange og processer, hvor jeg kan se mulighederne. Det kan for eksempel være ved opsætning af bogføringssystemer eller justering af forretnings- og/eller bogføringsprocesser.

Jeg har gennem mere end 13 års erfaring fra regnskabs- og bogføringsrelaterede jobs, oparbejdet omfattende kompetencer netop indenfor dette fagområde og vil påstå, at jeg har arbejdet med stort set samtlige opgaver der ligger i et bogholderi.
Derfor vil jeg også kunne hjælpe mine kunder med en lang række forskelligartede opgaver - ligefra udarbejdelse af input til officielle regnskaber, til mere standard bogholderiopgaver (debitor/kreditor), til udbetaling af løn samt Finans.

Jeg er en frisk og glad kvinde som altid bevare overblikket og har en frisk bemærkning i ærmet, også i pressede situationer. Jeg sætter en ære i veludført arbejde og går altid til en opgave med stor ansvarsfølelse for at hjælpe kunden bedst muligt. Som person fungerer jeg godt i et arbejdsmiljø med en høj grad selvstændighed og ansvar for egne opgaver.Egan Regnskab

Brabrandvej 25
2610 Rødovre

  • Bogføring
  • Lønhåndtering
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her