Egan Regnskab Rødovre
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Egan Regnskab Rødovre
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Jeg er selvstændig regnskabskonsulent som er kendetegnet ved en dyb faglighed, kombineret med en positiv og proaktive tilgang til arbejdet samt et mantra, om at jeg ikke slipper opgaver før de er 100% løst og kunden er tilfreds.
Derudover, arbejder jeg altid for at optimere arbejdsgange og processer, hvor jeg kan se mulighederne. Det kan for eksempel være ved opsætning af bogføringssystemer eller justering af forretnings- og/eller bogføringsprocesser.

Jeg har gennem mere end 13 års erfaring fra regnskabs- og bogføringsrelaterede jobs, oparbejdet omfattende kompetencer netop indenfor dette fagområde og vil påstå, at jeg har arbejdet med stort set samtlige opgaver der ligger i et bogholderi.
Derfor vil jeg også kunne hjælpe mine kunder med en lang række forskelligartede opgaver - ligefra udarbejdelse af input til officielle regnskaber, til mere standard bogholderiopgaver (debitor/kreditor), til udbetaling af løn samt Finans.

Jeg er en frisk og glad kvinde som altid bevare overblikket og har en frisk bemærkning i ærmet, også i pressede situationer. Jeg sætter en ære i veludført arbejde og går altid til en opgave med stor ansvarsfølelse for at hjælpe kunden bedst muligt. Som person fungerer jeg godt i et arbejdsmiljø med en høj grad selvstændighed og ansvar for egne opgaver.
Dansk

Om

Personligt citat

Frisk og energisk kvinde som arbejder selvstændigt og ikke forlader en opgave, før den er udført.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Fordi opgaverne bliver løst 100 % inden de slippes. Jeg er god til at kommunikere og tilfører høj faglighed.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

God kommunikation mellem samarbejdsparterne og viljen til at gå den ekstra mil. Åbenhed overfor nye ideer.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Optimerer så der kan allokeres ressourcer andre steder end i regnskabsafdelingen.

Tjenester

Bogføring
Lønhåndtering
Rådgivning

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden