Egsgaard Accounting Vallensbæk
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Egsgaard Accounting Vallensbæk
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Egsgaard Accounting henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at koncentrerer sig om det, de er gode til og derfor overlader det administrative til professionelle.

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor regnskab og økonomi fra forskellige brancher og størrelser af virksomheder, samt solid erfaring indenfor løn- og økonomisystemer samt øvrige IT-værktøjet.

Opgaverne vi udfører favner bredt, og vi løser alt fra lønadministration, momsregnskab, budgettering, bogføring, fakturering, rykning, betalinger af regninger, afstemninger, kontakt til offentlige myndigheder, administrativ assistance, rapportering, klargøring til revision - intet er for småt.

Vi kan komme til din virksomhed og assistere med dit regnskab på jeres økonomisystem, eller hvis du ønsker det, på opgaverne udført "ud af huset" på vores økonomisystem - efter behov.
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden