Elbrønd Consulting Odense V
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Elbrønd Consulting Odense V
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Elbrønd Consulting hjælper små og mellemstore virksomheder med alle opgaver indenfor bogføring, regnskab og økonomi.

Vores kunder får fokuseret opmærksomhed i vores samarbejde, og vi skræddersyer løsningen til de løbende kundebehov. Målsætningen er at være tæt på kunden, og løse kundens opgaver samt problemstillinger, så kunden opnår den ønskede tryghed på området.
Samarbejdet bliver understøttet af faglig sparring, der bygger på 30 års erfaring fra økonomifunktioner, 25 års erfaring med udarbejdelse af regnskaber og 15 års erfaring som CFO/økonomidirektør.

Elbrønd Consulting tilbyder en specialiseret løsning for årsrapporten til konkurrencedygtige priser, som inkluderer skattespecifikation samt indberetning til Erhvervsstyrelsen og Skatteforvaltningen.

Elbrønd Consulting løser opgaver indenfor alle områder i økonomifunktionen fra den daglige bogføring, løn, afstemninger, indberetninger og til tungere økonomichef opgaver, som rapportering, analyser og årsrapport.
Typiske opgaver kan være:
• Årsrapport, selvangivelse mv.
• Bogføring
• Lønadministration
• Afstemninger og kontroller
• Moms og lønsumsafgift
• Indberetninger
• Rapportering
• Budgetter

Om

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

For Elbrønd Consulting er det vigtigt at være tæt på kunderne og have en dyb forståelse for deres virksomheder.
Vi arbejder løbende på at forbedre samarbejdet med kunderne, så vi altid er på forkant med opgaverne og løser dem som aftalt.
Det er afgørende for os at opretholde god kommunikation med kunderne. En ærlig og faglig dialog er essentiel, og vi sikrer, at kunderne altid kan kontakte os, når de har behov for det.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Ved at vælge Elbrønd Consulting som din samarbejdspartner, sikrer du, at din økonomiafdeling altid er i topform, hvilket skaber tryghed i hverdagen.
Når økonomien er under kontrol, frigives der ressourcer, som du kan bruge på at fokusere på og udvikle din forretning. Det betyder, at du kan investere din energi i at vækste og udvikle din virksomhed.

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Revision
Selvangivelse

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Sanne Bach for 6 dage siden
Som iværksætter var mit fokus på kerneydelserne i virksomheden, og jeg var på usikker grund, når det kom til bogføring, bankafstemning og regnskab mv. Elbrønd Consulting var en fantastisk hjælp til at få styr på de administrative opgaver og slap først opgaven, da jeg havde den fornødne viden og færdigheder Sanne Bach, Indehaver af virksomheden Voldsramt

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden