Engelberg bogføring og regnskab Præstø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Engelberg bogføring og regnskab Præstø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Virksomheden er drevet som enkeltmandsvirksomhed og jeg søger altid for at have tilstrækkelig tid til at yde den fornødne service, med råd og vejleding i forhold til bilagsmateriale og regler i forhold til bogføring. Jeg har en bred viden om forskellige virksomheder, deres specielle behov og krav.

Hos Engelberg bogføring og regnskab har vi som primær formål at foretage bogføring for vores kunder. Alt efter øns​ke og lovkrav, kan der løbende udarbejdes balance og momsopgørelse månedligt, kvartalsvis eller 1/2 årlig.

Bogføringen hos os foretages som udgangspunkt i Winfinans, der kan indgås en aftale, så I kan få adgang til at følge regnskabet på nettet, samtidigt med giver det mulighed for at I selv kan fakturerer direkte i regnskabet.

Vi bogfører også i e-conomic og Dinero såfremt der er ønske om det.

Har I behov for at bogføringen sker hos jer på eget program, kan vi også hjælpe med det.

Har I udskudt "regnskabets time" så lad os se på det og give et bud på en samlet løsning.

Samarbejde med revisor

Hvis der er behov for det, samarbejder vi med den revisor du ønsker. Hvis du ikke har en revisor har vi indgået et samarbejde med det godkendte revisionsselskab Regnskabsfabrikanten der giver mulighed at få udarbejdet et revideret regnskab og skatteregnskab til fast lav pris, herunder anvendelse af virksomhedsskatteordningen.

Da regnskab er en vigtig del af en virksomheds drift, sikre vi at der altid er tid til at rådgive vores kunder omkring god regnskabspraksis, tvivlspørgsmål om bilags beskaffenhed m.m.

Vi kan også hjælpe med moms og skattespørgsmål i forbindelse med de enkelte regnskaber.

Lønregnskab / Øvrige administrative opgaver

​Vi har endvidere mulighed at lave lønregnskab via Danløn , hvor lønmaterialet overføres direkte til finanssystemet, så der undgås ekstra tastearbejde.

Skulle der være behov for løsning af andre opgaver inde for det administrativ område står vi også til rådighed for sådanne
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden