Erhvervsjuristen Odense C
Ageras rating star
4.67 / 5 stars 6 reviews
Erhvervsjuristen Odense C
Ageras rating star
4.67 / 5 stars 6 reviews

Information

- Vi fører ikke din sag for en domstol, men afslutter den i mødelokalet -

Som erhvervsjurist arbejder jeg udelukkende med erhvervsjuridiske sager. Det giver dig en sikkerhed for, at mit fokusområde konstant er indenfor dine erhvervsmæssige problematikker. Jeg tilbyder hjælp indenfor et bredt område, heriblandt gennemlæsning samt udarbejdelse af dine kontrakter og aftaler, rådgivning samt stiftelse/omdannelse af virksomhed eller selskab (enkeltmandsvirksomhed, IVS, ApS eller A/S), hjælp hvis der går hårdknude i en uoverensstemmelse med en leverandør eller lign., mm.

Noget af det jeg gør mig meget i, er at hjælpe opstartsvirksomheder i gang og følge dem på deres vej, med de små som store problematikker man kan rende ind i.

Jeg ser frem til at få en snak med dig om dine udfordringer og hvordan vi kan få dem løst hurtigst muligt.

ERHVERVSJURISTEN - Begyndelsen på din løsning
Dansk
Fremragende score
Jurist

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.67 / 5 stars 6 reviews
Majken Press for 6 år siden
Pascal har en yderst professionel og kompetent tilgang til tingene. Super service hele vejen igennem. Hurtig løsning af de udfordringer, der dukkede op undervejs. Utrolig venlig og behagelig at samarbejde med. Har mine varmeste anbefalinger.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden