4.67 / 6 bedømmelser

Erhvervsjuristen

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

- Vi fører ikke din sag for en domstol, men afslutter den i mødelokalet -

Som erhvervsjurist arbejder jeg udelukkende med erhvervsjuridiske sager. Det giver dig en sikkerhed for, at mit fokusområde konstant er indenfor dine erhvervsmæssige problematikker. Jeg tilbyder hjælp indenfor et bredt område, heriblandt gennemlæsning samt udarbejdelse af dine kontrakter og aftaler, rådgivning samt stiftelse/omdannelse af virksomhed eller selskab (enkeltmandsvirksomhed, IVS, ApS eller A/S), hjælp hvis der går hårdknude i en uoverensstemmelse med en leverandør eller lign., mm.

Noget af det jeg gør mig meget i, er at hjælpe opstartsvirksomheder i gang og følge dem på deres vej, med de små som store problematikker man kan rende ind i.

Jeg ser frem til at få en snak med dig om dine udfordringer og hvordan vi kan få dem løst hurtigst muligt.

ERHVERVSJURISTEN - Begyndelsen på din løsningErhvervsjuristen

Lathyrusvej 27
5000 Odense C
  • Ansvarsforsikring
  • Cand.jur

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Professionel til fingerspidserne

Pascal har en yderst professionel og kompetent tilgang til tingene. Super service hele vejen igennem. Hurtig løsning af de udfordringer, der dukkede op undervejs. Utrolig venlig og behagelig at samarbejde med. Har mine varmeste anbefalinger.

- Majken Press
Bedømt d. 31/08/2017

GDPR gjort nemt

Pascal fik på overskuelig vis hjulpet os igennem det arbejde, som har fulgt med GDPR.

Det var på effektiv vis, med et smil på læben og til en strålende pris, at noget så tørt, blev gjort så overkommeligt.

De varmeste anbefalinger herfra!

Hilsen
Sebastian, partner hos Alfabeto.

- Sebastian Bjørnsen
Bedømt d. 08/06/2018

Mere end bare tilfreds!

Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Pascal. Rigtig nemt at arbejde med (selvom jeg aldrig har arbejdet med en jurist før), og jeg fik lige de kontrakter som jeg ville til min virksomhed. Der var mulighed for at revidere tingene undervejs, hvis jeg nu skulle ændre mening om nogle af kontrakterne. Ud over jura arbejde var han også rigtig god forretningscoach hvor han stillede spørgsmål og gav hans bedste råd til hvordan jeg kunne få mine personlige træningsforløb til at køre. Som ny iværksætter, var det rigtig rart at få sådan feedback.

Jeg skulle også få oversat mine danske kontrakter til engelsk, og takket være hans gode netværk, blev det klaret så hurtigt!

Tak for denne gang Pascal :)

- Dan Rémi Appadoo
Bedømt d. 30/04/2018

Venlig og kompetent rådgivning

Pascal yder kompetent rådgivning, og jeg oplevede, at han ikke helmede, før jeg var tilfreds og tryg ved mine juridiske dokumenter.
Tak for et godt samarbejde.

- Sophie Greve Henriksen
Bedømt d. 03/05/2017

Fuld valuta for pengene

Fra første kontakt, har Pascal været professionel samt yderst fleksibel. Tak for godt samarbejde.
Kan give den varmeste anbefaling.

- Jesper Kongstad
Bedømt d. 13/04/2017

Exceptionel Service

Pascal udemærker sig med en exceptionel kundeforståelse og en stærk service. Han har en god forståelse for problemknusning og så er han let at tale med. Jeg giver mine varmeste anbefalninger videre til rette vedkommende. Tak for godt arbejde og en professionel tilgang til opgaven.

- Olivia Mitra
Bedømt d. 10/04/2017