Euro - Regnskabsservice ApS Albertslund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Euro - Regnskabsservice ApS Albertslund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

God rådgivning skaber værdi, uanset om det er skatteplanlægning, optimering af virksomhedens drift eller noget helt andet.

Vores to partnere har kæmpet hårdt for, at få Euro Regnskabsservice ApS på benene. De har begge formået, at få virksomheden på et professionelt niveau og nu med mere end +100 kunder, Sideløbende med deres fuldtidsjob og fuldtidsstudie.

I dag tæller Euro Regnskabsservice ApS flere ansatte – og det går godt. EuroRegnskab , som virksomheden bliver kaldt til daglig, er eksperter i små og mellemstore virksomheder, særlige kompetencer inden for virksomhedsskatteordningen, iværksætteri, ny opstartede virksomheder, holdingselskaber, skatteoptimering mm.

Men revision og regnskaber står ikke alene – for os er rådgivningsdelen særlig vigtig – og det er ikke et spørgsmål om vores økonomi, men din økonomi som kunde. Vi har i dag erfaring og kompetence indenfor allround rådgivning af små og store virksomheder, og rådgivningsdelen er en integreret del af vores hverdag, hvor du som kunde gerne skulle opleve en forskel. Rækker vores egne kompetencer ikke, har vi et godt samarbejde med en række eksterne specialister, som sikrer at der altid bliver leveret rådgivning af høj kvalitet. Vi er funderet i Albertslund, men betjener kunder på hele Sjælland.

Det ikke altid er størrelsen på virksomheden, der gør forskellen, men at alle kompetencer indenfor faget er tilgængelige og at medarbejderne er engagerede i jer som kunder. Vores første prioritet er derfor at bruge kræfterne på at holde et højt fagligt niveau, og at hele teamet bevarer arbejdsglæden og engagement. Derfor bliver alle medarbejdere sendt på efteruddannelse mindst to-tre dage hver år alt efter behov og den enkeltes ønsker, ligesom deres velbefindende i det daglige lægger os på sinde. Det er altid mennesket, der levendegør, hvad der er muligt inden for et fag og som revisor er det en skøn fornemmelse, når man kan pege på det der skaber den bedste løsning for kunden.

Euro Regnskabsservice ApS
Dansk , British English

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Revision
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden