F10 Ejendomsadministration Odense SØ
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
F10 Ejendomsadministration Odense SØ
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi arbejder efter vore kerneværdier: Ordentlighed, Rådgivning i øjenhøjde, Langsigtet, Tilstedeværende og Ambitiøse. Herved sikrer vi mest værdi for kunden.
Dansk

Om

Personligt citat

Førhen trykkede man ”F10” på computeren for at få hjælp. I dag kontakter man til F10

Hvorfor vælger kunder Jer?

Maksimal værdi for kunden er essentielt for vore kunder, der ønsker et ordentligt stykke arbejde afleveret til tiden og af høj kvalitet. Vi er tilstedeværende og møder kunden i øjenhøjde, hvis det ikke lykkes at få fat på os i første omgang, kontakter vi kunden næste arbejdsdag.
Kunden opnår ekstra værdi og sikkerhed hos F10 i form af vort bagland, der bl.a. huser fagområder: Regnskab, HR, Forretningsudvikling, Kapital, Finans, Forsikring, Ejendomsadministration, Pension, Viden og vækst, som vi kan inddrage i et samarbejde, når det findes relev

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Tilgængelighed og parathed når kunden har brug for det, vi svarer senest næste hverdag. F10 prioriterer at kunden opnår mest mulig værdi for pengene.
Vi tilbyder et stærkt bagland af medarbejdere, der kan træde til med kvalificerede kompetenceprofiler i tilfælde af sygdom eller ferie, således at vores arbejde med kunden ikke tilsidesættes.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi er omstillingsparate og klar når muligheden byder sig. Med vores faglige baggrund, og mange års erfaring, er F10 den naturlige samarbejdspartner til korte og langsigtede vækstplaner. Vi tilbyder både, regnskab, skat, forretningsudvikling, kapital, finans og jura.
Vi sikrer valide data, økonomisk sikkerhed og informative rapporter, og møder kunden i øjenhøjde.

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Ejendomsadministrator

Tjenester

Ejendomsadministration
Testamente
Ægtepagt
Stiftelse af virksomhed

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden