Familiens Jura Glostrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Familiens Jura Glostrup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Hos Familiens Jura går vi op i, at du får et juridisk korrekt dokument, der sikrer, at dine ønsker også efterleves den dag dokumentet, skal komme i spil. Derfor sørger vores advokat Thomas Ghiladi for at vores dokumenter er udfærdiget korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen, således at du ikke en dag står med et forkert eller værre, et ugyldigt dokument.

Du får hos os faglig sikkerhed og tryghed i dit dokument, da det er godkendt af en advokat. Vi tilbyder produkter inden familie- og arveretten, såsom testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter mm. Ligeledes kan vi være behjælpelige med lejekontrakter og dødsbobehandlinger.

Vi har stor erfaring inden for familie- og arveret med Thomas Ghiladi som Advokat og Maria Wenzel Sørensen som chefjurist, der begge i flere år har arbejdet inden for feltet.

Dansk , English , Svenska , Norsk bokmål
Advokat

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder vælger os, da vi tilbyder en tryg og professionel løsning. Vi tror på at en menneskelig tilgang er den rigtige vej frem, sådan så kunden føler sig hørt og, lige så vigtigt, forstået.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Fantastisk kundeservice er at lytte til kunden, finde frem til problemet/udfordringen og derefter løse den på bedste vis for kunden. Vi tror på en personlig løsning til hver kunde og ikke en standard løsning.

Tjenester

Testamente
Lejekontrakt
Samlivsophør
Ægtepagt
Privat skifte
Samejeroverenskomst
Skilsmisse

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden