Finaman.io Ringsted
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 13 reviews
Finaman.io Ringsted
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 13 reviews

Information

Hos Finaman.io tror vi på at fremtiden indenfor konsulentydelser ligger i computerdrevne intelligente løsninger.
Derfor arbejder vi hver eneste dag på at udvikle løsninger der gør det endnu nemmere for dig at drive din virksomhed, men samtidig også opretholde samme kvalitetsniveau, men til en pris alle kan være med på.
Dette betyder at vi i dag tilbyder løsninger både til den løbende bogholderi drift & lønbehandling, men også assistere med årsrapporter og enkeltstående opgaver.
Vi har faste lave priser, og ikke mindst kvalitets og prisgaranti på alle vores ydelser!
Tøv endelig ikke med at henvende dig, og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig af med en del af regnskabsbyrden, så du kan fokusere på netop det du er god til!
Dansk , English
Fremragende score

Om

Personligt citat

Jeg GIDER IKKE bruge tid på repetitive opgaver, hvilket udgør fundamentet for Finaman.io. Lad os få automatiseret alle de kedelige opgaver, og fokusere på at vækste din virksomhed i stedet!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder vælge os for en nem, gennemskuelig, no bullshit forretningsmodel, til en fast pris, uden overraskelser eller skjulte gebyrer.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi tror på at den bedste kundeservice, er den kundeservice du ikke har brug for. Fantastisk kundeservice for os betyder at du næsten glemmer at vi er her, fordi vores automatiserede service arbejder i baggrunden, så du blot skal fokusere på at drive din virksomhed.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Som kunde hos Finaman.io frigiver du tid fra bogholderi, moms, skat og indberetninger, og kan dermed fokusere på at vækste din virksomhed. Derudover elsker vi optimering og automatisering, og vil hjælpe dig med at strømline din forretning så meget som muligt.

Certificeringer

Dinero-ekspert
Revisor
Navision-ekspert
VSO/kapitalafkastordning
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert
Kryptovaluta

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.75 / 5 stars 13 reviews
Thomas for 1 år siden
Christian fra Finaman er virkelig en arbejdshest, Uanset hvornår man ringer. Han arberjder altid. Jeg har ikke oplevet at han ikke kunne løse de problemer jeg måtte have haft med mit regnskab.Hvis Christian ikke er sikker, så undersøger han det og svarer tilbage indenfor kort tid.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden