Finaman.io Ringsted
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 13 reviews
Finaman.io Ringsted
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 13 reviews

Information

Hos Finaman.io tror vi på at fremtiden indenfor konsulentydelser ligger i computerdrevne intelligente løsninger. Langt de fleste repetitive opgaver kan løses med en AI løsning der gennem machinelearning har opbygget en database af viden omkring bogføring, moms, løn, og de mest gængse former for indberetninger.

Derfor har vi igennem de sidste 10år arbejdet på at udvikle en løsning, der netop bygger på disse principper, hvorfor vi nu kan sige velkommen til Finaman.io – verdens første AI revisor.
Dansk , English
Fremragende score

Om

Personligt citat

Jeg GIDER IKKE bruge tid på repetitive opgaver, hvilket udgør fundamentet for Finaman.io. Lad os få automatiseret alle de kedelige opgaver, og fokusere på at vækste din virksomhed i stedet!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder vælge os for en nem, gennemskuelig, no bullshit forretningsmodel, til en fast lav pris der sætter deres bogholderi på autopilot.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi tror på at den bedste kundeservice, er den kundeservice du ikke har brug for. Fantastisk kundeservice for os betyder at du næsten glemmer at vi er her, fordi vores automatiserede service arbejder i baggrunden, så du blot skal fokusere på at drive din virksomhed.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Som kunde hos Finaman.io frigiver du tid fra bogholderi, moms, skat og indberetninger, og kan dermed fokusere på at vækste din virksomhed. Derudover elsker vi optimering og automatisering, og vil hjælpe dig med at strømline din forretning så meget som muligt.

Certificeringer

Dinero-ekspert
Revisor
Navision-ekspert
VSO/kapitalafkastordning
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert
Kryptovaluta

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.75 / 5 stars 13 reviews
Thomas for 5 måneder siden
Christian fra Finaman er virkelig en arbejdshest, Uanset hvornår man ringer. Han arberjder altid. Jeg har ikke oplevet at han ikke kunne løse de problemer jeg måtte have haft med mit regnskab.Hvis Christian ikke er sikker, så undersøger han det og svarer tilbage indenfor kort tid.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden