FlexAdvokat København S
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
FlexAdvokat København S
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

FlexAdvokat, er advokat på din måde.

FlexAdvokat gør en dyd ud af at være en serviceorgan og vi samler på tilfredse kunde. Vi yder derfor en Tryghedsgaranti, hvor du ikke skal betale førend du er tilfreds!

FlexAdvokat er et nyt form for advokatfirma, som integrerer de traditionelle advokatdyder med moderne tilgang og nytænkning. Vi har således blandt andet bibehold den traditionelle advokats grundigheden og diskretationen og sammenkoblet dette med flexible løsninger, innovation og rådgivning i øjenhøjde tilpasset klientens behov.

At være FlexAdvokat, betyder at være flexibel i alle forhold:

**Vi har et flexibel og gennemskuelig prisstruktur, som kan tilpasses alle situationer og behov. Uanset hvilket tilgang du vælger, vil vi altid yde assistance på højeste faglige niveau.

**Vi har flexible rådgivningstider, vi er derfor tilgængelige, når du har behov for det. Efter aftale kan der således også bookes rådgivningstider om aftenen og weekender.

**Vi har flexible løsninger. Vi har således løsninger for ”gør-det-selv personen”, pakkeløsninger, klippekortsordninger, abonnement på advokatassistance, projektassistance mv. Uanset hvilken løsning du vælger bygger vores rådgivning på høj faglig viden, således at du altid er godt klædt på til at træffe det rette valg.

Flexadvokat gør en dyd ud af at yde et højt serviceniveau og sætte nye faglige standarder. Uanset hvilken Flexløsning du vælger, vil du altid opleve:

**at vores arbejde gør en klar forskel.

**at vores rådgivning er kvalificeret, forståelig og i øjenhøjde

**at vi er punktlige. Vi leverer altid til aftalt tid.

**at vi har en god forretningsforståelse, hvorfor vi altid kan være din sparringspartner når de vigtige valg skal træffes

FlexAdvokat er din professionelle rådgiver uanset hvor i landet du bor. Vi tilbyder således flexible løsninger, der kan klares uden et fysisk møde, men vi kan også mødes på vores kontor eller hjemme hos dig. Hos os er processen enkelt, nemt og fleksibelt.

FlexAdvokat ønsker at alle skal have råd til professionel rådgivning og assistance fra en uddannet advokat til en lav pris. Dette synes vi er fair.
Fremragende score
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Ansvarsforsikring
Medlem af Danske Advokater
Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Casper for 4 år siden
Jeg følte mig i trygge hænder i hele processen. Vil klart vælge dem igen

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Casper for 4 år siden
Jeg følte mig i trygge hænder i hele processen. Vil klart vælge dem igen
Norr for 4 år siden
Behagelig person som giver sig god tid til at drøfte problemstillingerne. Rigtigt godt tilfreds med udførelsen og det endelig resultat. Vil helt sikkert vælge dem igen.
T. B for 4 år siden
Det gik væsentlig hurtigere end jeg havde turde håbe. Det var meget godt med en samtale, hvor der blev nævnt nogle relevante forhold, som jeg ikke selv havde tænkt på. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste