4.5 / 3 bedømmelser

FlexAdvokat

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at FlexAdvokat kan give dig et kvalificeret tilbud.

FlexAdvokat, er advokat på din måde.

FlexAdvokat gør en dyd ud af at være en serviceorgan og vi samler på tilfredse kunde. Vi yder derfor en Tryghedsgaranti, hvor du ikke skal betale førend du er tilfreds!

FlexAdvokat er et nyt form for advokatfirma, som integrerer de traditionelle advokatdyder med moderne tilgang og nytænkning. Vi har således blandt andet bibehold den traditionelle advokats grundigheden og diskretationen og sammenkoblet dette med flexible løsninger, innovation og rådgivning i øjenhøjde tilpasset klientens behov.

At være FlexAdvokat, betyder at være flexibel i alle forhold:

**Vi har et flexibel og gennemskuelig prisstruktur, som kan tilpasses alle situationer og behov. Uanset hvilket tilgang du vælger, vil vi altid yde assistance på højeste faglige niveau.

**Vi har flexible rådgivningstider, vi er derfor tilgængelige, når du har behov for det. Efter aftale kan der således også bookes rådgivningstider om aftenen og weekender.

**Vi har flexible løsninger. Vi har således løsninger for ”gør-det-selv personen”, pakkeløsninger, klippekortsordninger, abonnement på advokatassistance, projektassistance mv. Uanset hvilken løsning du vælger bygger vores rådgivning på høj faglig viden, således at du altid er godt klædt på til at træffe det rette valg.

Flexadvokat gør en dyd ud af at yde et højt serviceniveau og sætte nye faglige standarder. Uanset hvilken Flexløsning du vælger, vil du altid opleve:

**at vores arbejde gør en klar forskel.

**at vores rådgivning er kvalificeret, forståelig og i øjenhøjde

**at vi er punktlige. Vi leverer altid til aftalt tid.

**at vi har en god forretningsforståelse, hvorfor vi altid kan være din sparringspartner når de vigtige valg skal træffes

FlexAdvokat er din professionelle rådgiver uanset hvor i landet du bor. Vi tilbyder således flexible løsninger, der kan klares uden et fysisk møde, men vi kan også mødes på vores kontor eller hjemme hos dig. Hos os er processen enkelt, nemt og fleksibelt.

FlexAdvokat ønsker at alle skal have råd til professionel rådgivning og assistance fra en uddannet advokat til en lav pris. Dette synes vi er fair.FlexAdvokat

Arne Jacobsens Allé 15
2300 København S
  • Cand.jur
  • Advokat
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af Danske Advokater
  • Ansvarsforsikring


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Trygt og nemt

Jeg følte mig i trygge hænder i hele processen. Vil klart vælge dem igen

- Casper
Bedømt d. 24/05/2018

Perfekt

Behagelig person som giver sig god tid til at drøfte problemstillingerne. Rigtigt godt tilfreds med udførelsen og det endelig resultat. Vil helt sikkert vælge dem igen.

- Norr
Bedømt d. 21/05/2018

Nemt, hurtigt og enkelt

Det gik væsentlig hurtigere end jeg havde turde håbe.

Det var meget godt med en samtale, hvor der blev nævnt nogle relevante forhold, som jeg ikke selv havde tænkt på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse

- T. B
Bedømt d. 21/05/2018