Gilsdals Regnskabsservice Faxe
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Gilsdals Regnskabsservice Faxe
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Mit navn er Michelle Böös Gilsdal og er selvstændig bogholder med firmaet GIlsdals Regnskabsservice. Jeg har lige genåbnet mit firma den 1.2.2018 efter 4 års pause, hvor jeg har boet i Sverige og fokuseret på mine børn.
Jeg er uddannet bogholder i 2011 og kontoruddannet med speciale i administration i 2007. Har arbejdet med regnskab siden jeg startede min kontoruddannelse op i et ejendomsadministrations firma i 2004.

Jeg kan hjælpe dig med følgende:
- Den daglige bogføring
- Momsregnskab
- Afstemning
- Klargøring til revisor
- Årsregnskab for mindre virksomheder uden revisorkrav
- Fakturering
- Betalinger
- Løn
- Rykkerprocedure
- Andre administrative opgaver
Dansk , English
Bogholder

Om

Personligt citat

Mit slogan er "bogføring - helt nede på jorden." Jeg udfører et professionelt arbejde, men jeg er et menneske ligesom du, og derfor er vi helt nede på jorden når vi arbejder sammen. Jeg ser frem til at høre fra dog og til at starte et godt samarbejde!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Bøgføring er for de professionelle, men jeg er helt nede på jorden - så selv dem, der ikke har forstand på mit arbejde kan være med. Vi tager den helt nede på jorden.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Det er vigtigt for mig, at jeg har et godt samarbejde med mine kunder. Jeg kører gerne ud til møder for at møde mine kunder - uden beregning. Medmindre jeg skal over en bro, så kan det godt være, at der kommer en lille Brobizz regning fra mig. Jeg går også meget op i, at kvaliteten selvfølgelig er i orden, og at vores kemi er god. Derudover bestræber jeg mig på at være til at få fat på hele dagen. Dog er jeg lukket og slukket kl. 22 - man skal jo også have lidt nattesøvn! Åbenhed er også en ting, som jeg går meget op i.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Jeg kan bidrage med kompetencer inden for administrative opgaver, idet jeg har en baggrund som kontoruddannet med speciale i administration. Derudover har jeg taget diplomuddannelsen som bogholder via Regnskabsskolen. Så jeg kan hjælpe virksomheder vækste ved at have de nødvendige kompetencer til at holde det såvel økonomiske som administrative overblik for mine kunder.

Certificeringer

Medlem af CEREDA
Bogholder

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden