Global Revision Registreret Revisionsanpartsselskab Greve
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Global Revision Registreret Revisionsanpartsselskab Greve
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Velkommen til Global Revision, hvor vi tilbyder rådgivning og kundeservice med et ekstra udbytte. For hos os får du ikke alene revision, review, årsrapport, selvangivelse og bogføringsassistance. Vi tilstræber at komme hele vejen rundt om dine ønsker i en værdiskabende proces, der bliver drevet af engagement, faglighed og fremsyn.

Vi har tæt dialog med vores kunder og arbejder proaktivt med dine problemstillinger, så du er klar til fremtidens udfordringer.

Kunder med spændvidde

Vores kunder spænder vidt fra mindre til mellemstore virksomheder, fra få til mange ansatte og med aktiviteter i både ind- og udland. Alle selskabsformer er repræsenteret, og vi har også erfaringer med fonde, foreninger og offentlige institutioner. Bredden er med til at holde os opdaterede og engagerede. Og samtidig sørger de mange forskellige typer udfordringer for, at der sjældent er to dage, der ligner hinanden her på kontoret. Så vi kommer – også i overført betydning – hele vejen rundt.

Medarbejder med viden

Den brede vifte af kunder og vores ambition om at tilbyde bred rådgivning betyder, at vi har både dygtige revisorer og dedikerede medarbejdere til bogføringsopgaver i vores stab.

Vi samarbejder desuden med specialister inden for skat, moms og erhvervsjura, ligesom vi sørger for, at alle medarbejdere følger en plan for videreuddannelse og løbende dygtiggørelse.

Skat og regnskab er et dynamisk område med mange nye regler, men vi holder trit med det på dine vegne.
Dansk
Revisor

Certificeringer

Registreret Revisor
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden