Hanne Wittmaack Fredensborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Hanne Wittmaack Fredensborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Har du brug for hjælp til bogholderi og regnskab, kan jeg tilbyde min hjælp på timebasis. Det gør det super fleksibelt for dig, og den mindre virksomhed der ikke har arbejde til en fuldtidsstilling, eller som skal have taget toppen af arbejdspresset.

Jeg tilbyder også hjælp inden for Trade Finance området. F.eks. hjælp til udfærdigelse af dokumenter til eksport remburser, formulering af krav og sikring af at rembursen ikke indeholder betingelser du ikke kan opfylde som eksportør. Rigtige dokumenter sikrer at du dels får den sikkerhed du har brug for og dels at du ikke får ekstraregninger fra din bank pga. fejl.

Er du importør og benytter remburs, kan jeg f.eks. hjælpe med at der bliver stillet krav om de rigtige dokumenter når rembursen udstedes. Læs mere om hjælp til Trade Finance her.

Jeg tilbyder hjælp til bogføring, regnskab og administration på timebasis. Det kan være en hjælp for dig, der har for meget at se til, som er selvstændig, eller har en mindre virksomhed, hvor en ekstra fuldtidsansættelse ikke er aktuel endnu.

Vi aftaler blot hvem der gør hvad og hvad jeg skal hjælpe med. Jeg kan tage det hele, eller f.eks. bare lønudbetaling. Det er helt op til dig.

Til inspiration kan jeg f.eks. hjælpe med:

Dagligt bogholderi

Fakturering

Afstemning af bank

Opfølgning på debitorer og kreditorer

Klargøring af regnskab til revisor

Betalinger

Moms

Løn

Har du brug for hjælp til andre administrative ting, så hjælper jeg også gerne med det.

Min hjælp på timebasis koster 425kr. + moms, men har du brug for en anden aftaleform, så finder vi også ud af det.

Jeg kan arbejde enten hos dig eller hjemmefra – det er helt op til dig.

Importerer eller eksporterer din virksomhed også varer på remburs, kan jeg også yde værdifuld hjælp her

Min baggrund

Bankuddannet med 25 års erfaring, heraf 10 år fra Trade Finance i Nordea og i Danske Bank. De seneste 7 år har jeg arbejdet i erhvervsafdelingen i Forstædernes Bank og Nykredit i Hillerød.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Adrian Geismaier for 7 år siden
I contacted Hanne through Agera and I stayed in contact while I collected all the information needed then I requested her service. She was very fast in solving my problem.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden