Herbst Thoregaard Advokater og Ejendomsmægler Frederikssund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Herbst Thoregaard Advokater og Ejendomsmægler Frederikssund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Velkommen til Herbst Thoregaard advokater

\- et kontor med tradition og historie

Kontoret har en lang historie, da den ældste gren stammer helt tilbage fra 19. september 1883, hvor overretssagfører Oskar Nielsen Nøkkentved (1857-1923), blot 26 år gammel, startede sit sagførerkontor i Frederikssund. Den anden gren stammer fra 1. maj 1905, hvor overretssagfører Alexis Hakon Suhr (1874-1910) i en alder af 31 år, startede sit eget sagførerkontor.

De 2 grene, den Nøkkentvedske med advokaterne Jens Viuff og Carl Jørgen Clasen som indehavere, og den Suhrske med advokat Jens Thoregaard som indehaver, blev den 1. november 1995 fusioneret til Advokatfirmaet Viuff, Thoregaard & Clasen (VTC). Firmaet arbejdede i en årrække sammen med advokaterne Andersen & Svendsen i Frederiksværk under det fælles navn Andersen & Thoregaard advokater.

Den fælles markedsføring er ophørt med udgangen af 2012, samtidigt med at Advokatfirmaet Viuff, Thoregaard & Clasen har valgt at skifte navn til Herbst Thoregaard advokater efter at advokat Line Herbst er indtrådt som partner. En sidste rest af fusionen ses i vort domæne (www.vtc.dk), som videreføres i Frederikssunds ældste stadigt eksisterende advokatkontor med en historie på næsten 130 år; et advokatkontor med tradition og historie.

Herbst Thoregaard advokater beskæftiger i dag 10 medarbejdere, heraf 4 jurister. Alle advokater på kontoret, er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Advokat

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden