Housing Group Revision København V
Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews
Housing Group Revision København V
Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews

Information

Housing Group A/S er en virksomhed, der har specialiseret sig og bogholderi, revision og administration af ejendomme for foreninger og virksomheder, primært i København og omegn.

Vi har mange års erfaring og sætter en ære i at servicere vores kunder på en ærlig og professionel måde. Vi vil være kendt for tillidsfuldt samarbejde, opsøgende og personlig kontakt samt en proaktiv tilgang til vores opgaver.

Vi samarbejder med Advokatfirmaet Gangsted Rasmussen og Revisionsfirmaet Beierholm og er medlemmer af Ejendomsforeningen Danmark læs mere på: http://housinggroup.dk/
Dansk
Statsautoriseret Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews
Søren Poulsen for 7 år siden
Jeg havde en meget fin kontakt med Housing Group og er helt overbevist om, at de ville have været gode for opgaven. De virker meget kvalificerede, effektive og strømlinnede som samarbejdspartner. Eneste grund til, at jeg ikke valgte dem var muligheden for at vælge nogen med mere konkret erfaring på mit specifikke område.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden